2777
2789
عنوان

آزمون رانندگی رد شدم و ناناعتم

360 بازدید | 53 پست

اولین بار بود 

سراینکه دوبار خاموش شد و راهنمای راست رو موقع پارک یادم رفت بزنم رد کرد 

ایح دارم فشار میخورم

اگه خاموش نمیکردم قبول بودم🥲🥲

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیروز بار اولم بود رد شدم

پارک دوبلم چسبوندم به جدول ردم کرد 

اشکال نداره بابا غصه نخوری یوقت دفعه بعد حواست رو جمع کن اینا خاطره میشن برات 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

من ۱۲۰ تمن دادم برای یبار دیگه شما چقد هزینه دادی ؟

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
منم اولین بار همخ چیزو رعایت کردم فقط چون راهنما نزدم موقع پارک. گفت ردی 🤣 ولی خب اخر همون هفته دوب ...

به من گفتن ۲۵ ام بیا😐 

بی‌ناموسا انگاری فوق تخصص مغزن

منم دیروز بار اولم بود رد شدمپارک دوبلم چسبوندم به جدول ردم کرد اشکال نداره بابا غصه نخوری یوقت دفعه ...

اخه دوبل و دور زدن و اینا رو خوب رفتم سر خاموش سدن🥲🥲 زور داره

مت رمز دفه اول شهریو قبول شدنم استرس نداشتن بود چون دیدم همه دفه ی چارم پنجمشونه و دارن رد میشن گفتم ...

😂😂😂

مث سگ استرس داشتم حس میکردم افسره داره میگه آروم باششس😂😂