2777
2789

شبکه خوب و مفیدی میشناسین حس و حال خوبی داشته باشه؟ مستند، طبیعت، مسابقه، آشپزی، پولداری🤑💵 انسانی و روانشناسی و...تو ماهواره         

از صبح تا عصر دانشگاهم همینکه خونه میرسم هم مامانم در حال تماشای شبکه های حال خراب کن و مزخرف خبر ماهواره

که چی مثلا؟ خودم حواسم به تلویزیون نیست ولی صداش میاد و اتفاقا وقتی آدم حواسش نباشه میره میشینه تو ناخودآگاه نمی‌خوام ذهنم با این آشغالها پر شه

تورو خدا از اخبار بکشید بیرون چی بهتون میرسه مخصوصا اگر بچه دارید ذهنشو با جنایات و فقر و ... پر نکنید به اندازه کافی تو جامعه میبینن نیازی نیست تو خونه هم تمام بدبختی های جهانو که اصلا کاری نمی‌تونید راجبش بکنید بشینید مرور کنید!   

اگر میتونی کمی چاشنی زیبایی و حس خوب اضافه کن   با تشکر    

جم فود و جم نیچر😭

میمیرم براشون

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم بزارش کنار کلا.

من اصلا نگاه نمی‌کنم برای مامانم میخوام🥲 میخوام اون شبکه ها رو یجوری حذف کنم ولی با یه چیزی براش جایگزین کنم که دوباره اونارو نیاره

کلا تی وی نمیبینم۴ ساله و راحتم

👏💖🙆🏻 بسیار هم عالی

کاش میتونستم یکاری کنم والدینم هم نبینن 

فعلا میخوام نرم و آهسته اخبارو حذف کنم ببینم میتونم یا نه

حالا من خودم دائم پیگیر اخبارم و هی میام میگم این شد اون شد و....بقیه مسخرم میکنن

باز اخبار اقتصادی یه چیزی 

هر چی....*** که حتی دوست ندارم تایپ کنم در هر کشوری که اصلا نمیدونن کجاست چی هست رو میشینن نگاه میکنن 😭😂 چرا خودتونو شکنجه می‌کنید خب☹💘

دیوانه‌اماعتیاد پیدا کردم

آخ آخ

اینجا جم فود و جم نیچر پیشنهاد دادن  نامحسوس جایگزین کن به اینا اعتیاد پیدا کن اخبارو یادت بره😁

اولش سخته ولی هر چقدر مقاومت کنی نری سمتش ارادت قوی تر میشه💪