2777
2789
عنوان

چرا میگن دختر هیچ سهمی نداره توی ارث و میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لااقل وام ازدواجتونو خودتون بگیرید ولی اینکه میگن ارثو میراث ندارن اشتباهه  ولی بعضی خونواده ها متاسفانه حرف خدارو هم قبول ندارن اگه پدرتون فوت کرده انحصار ورثه بدین و نذارین حقتونو‌پایمال بکنن اگرم در قید حیات هستن باهاشون بحث نکن بهشون بگو خودتون میدونین ولی از الان همه چیزتونو به پسرتون ندید بنامش نزنید فردا زن بگیره مهریشو اجرا بذاره همه چیو بالا می‌کشه و طلاق میگیره اینجوری لااقل به نام اون هم نمی‌زنن 

اونجا ک زندگی میکنین کلانتری نداره؟شکایت تنظیم نمیکنن؟قانون نداره؟خودتون عرضه ندارید؟همینجوری میخوای ...

ب هرحال ماله خودشونه

میتونن ب هرکسی ک دلشون میخواد از اموالشون ببخشن

بخاطر همین اسی متاسفانه نمیتونه هیچ کاری کنه

اینطور نیست عزیزم

مگر اینکه پدرت تا زندست بخواد حق شما رو ضایع کنهو همه رو به اونها بده وگرنه ارث به دختر میرسه ولی نصف پسر

این نشون میده خونواده شما نه مذهبی ان و نه امروزی متاسفانه ...

امروزی ها اهلب برابر میدن دخترو پسر رو و مذهبی اا هم براساس قرآن سهم دخترو نصف پسر میدن 

این وسط یه عده خودخواه و بی فکر می مونه که بهتر باهاشو صحبت کنی ساید متوجه شن

متاسفانه تو فرهنگ‌هایی که برای دخترا ارزش قائل نیستن، این مورد مرسومه. باز به شما حداقل جهیزیه می‌دن، بعضیا نه تنها به دختر ارث نمی‌دن، جهیزیه هم نمیدن.

(منظورم این نیست که دختر حتما باید جهیزیه ببره  و ارزش دختر به جهازشه و ازین حرفای اشتباه. منظور اینه که حاضر نیستن از اموالشون هیچ هزینه‌ی برای دختر کنن.)

خانواده من😊

ببخشید جسارت نباشه

ولی ارثیه پدر دو به یک بین پسر و دختر تقسیم میشه 

سهم مادر هم یک هشتمه 

ثلث اموال هم برای پدره

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
پدرمم هشت

هر کس قبل از مرگ (دور از جونش) میتونه هر جور بخواد وصیت کنه. ولی حتما راه حلی هست. یادم نمی یاد. 

خودش هم طبق آیه قرآن با این ظلم جهنم رو میخره.

ما خانم ها همه جوره اذیت میشیم.