2777
2789
عنوان

مامانم طلاهایی ک شوهرم گرفته رو قایم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میترسه ورداری ببرید با شوهرت بفروشیدش یا شوهرت از دستت بگیرتش ، هرچیه من فکر میکنم صلاحتو واقعا ...

خب ب اون چه 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

مادر منم خیلی از این رفتارها و باهام داره چون بچه کوچیکم فک می‌کنه هنوز بچم🤦 بهش میگم مادر من بچم کلاس دومه بچه که نیستم ولی فایده نداره

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
این چیزی که تو میگی پاک کردن صورت مسئلس، بحث اینه که مادرش چرا انقد کنترلش میکنه

الان ک دیگ نهایت چندماه قراره با مادرش زندگی کنه این مسئله کنترل گری مهم شده ? تا الان تحمل کرد چند ماهم روش ، اگ مجرد بود اره حق باشما بود 

خب ب اون چه

جاری من باخودبرادرشوهرم بردن طلاهاروفروختن طلاهای مجردیشم گذاشت روش یه چیز دیگه برداشتن مادرشوهرم هنوزم که هنوزه میگه بردن طلاهاروفروختن منظورش جاریمو خانوادشن قسمت دومشم نمیگه که چیزدیگه جاش برداشتن کلاجوری تعریف میکنه که آدم این برداشت وکنه که این چیا برده بوداونافروختن یه آبم روش پاپیچ بشی وبحث وکش بدی میگه رفت یه تیکه آشغال بجاش خرید ته تهش میشه ازش کم کردن وگرنه من طلای اشرافی گرفتم اوناتبدیلش کردن به حلبی من که مادرشوهرخودمه میدونم چی برده وچیکارکرده برادرشوهر مم میشناسم جاریمم باخودبرادرشوهرم برده اگرررررهم کم کردن کارخودبرادرشوهرم بوده 

طلاتوخونه ی دخترامانته باید موقع عروسی نشونش بدی حالا هی بگو به اون چه به این چه ولی میگن ویه عده هم باورمیکنن سری روکه دردنمیکنه دستمال نمی بندن گویامادرتونم متوجه شده که شماممکنه کاری بکنید ،کلاقبل ازعروسی دست زدن به وسایلی اونا برات گرفتن درست نیست میتونه دردسردرست کنه بزاربرید خونه ی خودتون هرکاری خواستید بکنید اونوقت حرفی پشتتون نیست باشه هم یکی تائیدشون کنه یکی هم میگه دلشون خواسته توکاریت نباشه ولی اینجوری حرف پشت خانوادت درمیاد هرکی توعقد به طلاهاش دست زده پشیمون شده 

الان ک دیگ نهایت چندماه قراره با مادرش زندگی کنه این مسئله کنترل گری مهم شده ? تا الان تحمل کرد چند ...

مهم اون حس بدیه که به این خانوم منتقل شده. شما شاید تو موقعیتش نبودی نمیتونی درک کنی

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
مهم اون حس بدیه که به این خانوم منتقل شده. شما شاید تو موقعیتش نبودی نمیتونی درک کنی

اره درست میگی ما اینجا هیچ کسو نمیتونیم درک کنیم جای هیچ کس نمیتونیم باشیم ولی خب از دید خودمون مبتونبم چیزایی ببینیم و بگیم اون الان نمیتونه ببینه چون عصبانیه