2777
2789

یک خاطره از موقع عقدتون یا حس و حالی که داشتین بگین

و ایا راسته که بعد خطبه عقد از طرف خدا یک محبتی از همدیگه تو دلتون میشینه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما تو کلمدتی که محضر بودیم و عاقد خطبه میخوند دستامونو سفت چفت کرده بودیم به دست همدیگهروزمین نبودیم ...

آخی عزیزمممم😍

الان از زندگیت راضی هستی؟

چند سال دوست بودیم اون لحظه حس خاصی نداشتم تو شوک بودم باورم نمیشد که بلاخره خانواده ام رضایت دادن 😄ولی همسرم چه  خواستگاری بار دوم که جواب مثبت دادیم چه نامزدی جشن عقد گریه کرد از شوق 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خجالت زده و مضطرب

چرا خجالت زده؟ 

زنعموم موقع عقد خجالت کشید ولی من بهش گفتم بابا سرتو بکیر بالا خجالت نداره، من باشم از اولش تا اخرش فقط میخندم، اضلا نمیتونم خحالت بکشم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
چرا خجالت زده؟ زنعموم موقع عقد خجالت کشید ولی من بهش گفتم بابا سرتو بکیر بالا خجالت نداره، من باشم ا ...

کلا آدم کم رویی ام گلم

و اینکه حال خوبی ام نداشتم💔

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
چرا خجالت زده؟ زنعموم موقع عقد خجالت کشید ولی من بهش گفتم بابا سرتو بکیر بالا خجالت نداره، من باشم ا ...

حالا خالم بعده خطبه اش که خوندن یه جور گریه میکرد مث روانیا انگار دارن میبرنش اسیری

من بچه بودم فک میکردم همه باید همینجورگریه کنن😄😄

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ذاتا خجالتی ام البتهبماند....💔 خیلی اذیتم کردن

منم خیلی اذیت کردن

ولی مهم شوهره

اگه شوهرت خوبه،بقیه رو رها کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری