سلام دوستان من تصمیم دارم این برنامه رو کلا پاک کنم قبلا ی مدت نداشتم خیلی زندگیم خوب بود هدف و فکرم فقط ب کارم بود اما از وقتی دوباره نصبش کردم فقط سرم تو گوشیه ن هیچ هدفی دارم ن از زندگی لذت میبرم زندگیم خلاصه شده تو گوشی و اینستا آیا میشه ب کل دیلیت اکانت زد؟و شما هم واسم تعریف کنید این برنامه رو دارید یا ن یا پاک کردید 😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم چندتا اکانت داشتم. اونقدر استفاده نکردم که خودش حذف شد.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چه جالب همه پاکید و ندارید پس همه اینایی هم که تو اینستان منم،بنده دارم ولی هیچوقت زندگیمو تحت تاثیر قرار نداده،الان ۵ ساله نی نی سایت عضوم هیچ تاثیری رو زندگیم نداشته،اگه به تاثیر منفی باشه که نی نی سایت به مراتب مخرب تر از اینستاس ولی در کل همه اینا برمیگرده به جنبه طرف
من یه مدت اصلا نداشتم. گفتم باید یکاری بکنم که با وجود نصب بودن کم برم داخلش، یه پیج فیک درست کردم و فقط پیج هایی مورد علاقه و مفیدم رو دارم پیجمم فالوور نداره
خلاصه روزی نیم ساعت یه ساعت میرم و فقط همون پیجارو چک میکنم، اینطوری راضی ترم
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...
چرااااااا؟ من دارم آشپزی - دکوراسیون - بافتنی - پزشکی - ورزشی و کلی چیزهای دیگه رو توش نگاه میکنم حتی خاندان سلطنتی رو هم نگاه میکنم و دوست دارم چند تا پیج خبری مربوط به شهرمون - کارایابی شهرمون و چند تا بلاگر هم . حتما که نباید بلاگر ببینید
تو نی نی سایت باز درد دل میکنی حرفایی ک نمیتونی با کسی بزنی و اینجا اشتراک میزاری
کاش هدف همه از نی نی سایت مثل شما باشه،من نزدیک ۱۰ ساله اینجام اما عضویتم مال ۹۸،اگر بدونی من چیا تو این نی نی سایت دیدم که اینستا پیشش هیچه البته دو سه سال اخیر خیلی سمی تر شده،قبلا جو سایت خیلی پاک و بهتر بود