2777
2789
عنوان

کاربری معلق شده یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم گفت‌م .راهی دارع ک برگردونمش

سلام

پایین صفحه توی تماس با ما بگین برمی گردونن.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

🟨🔵 بعد شماره موبایل آن کاربری رو میدین براتون باز می کنن حدود ۱ یا ۲ روز بعدش

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بعد از این که کاربری تون برگشت یکی یکی تاپیک هاتون رو حذف کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تماس با ما

https://www.ninisite.com/123

اگه خودت گفتی بروقسمت تماس باما درخواست بده برات بازش کنن

من چن سال پیش یه کاربری دیگه داشتم اونو خودم تایپک ممنوع زدم ترکید .الان وقتی میرم اون قسمتی ک شماره وارد میکنن و رمز ورود، اون شماره رو میزنم با رمزش برام مینویسه ک این کاربری تعلیق شده است ،بعنی دیگه من به اون کاربری و تایپک هاش دسترسی ندارم 

میخواستم برای این کاربری ک معلق شده ام اینکارو کنم یعنی جوری بشه ک وقتی رمز و شماره رو زدم همون توی اون صفحه بنویسه ک تعلیق شده ولی اینطوری نیست و کاربری میاد بالا تایپک هام هستن ولی دیگه نمیتونم پست یا نظری بدم .دوس ندارم اون تایپک هام باشع یاد درد هام منو میندازه