2777
2789
عنوان

من دلم خیلی قرمه سبزی میخاد🥲❤️

477 بازدید | 36 پست

شب تصمیم گرفتم درست کنم دارم دیوونه میشم حتما باید درست کنم بخورم😅

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار امروزم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یکی دیشب تاپیک زده بود دوس دارم شوهر بگیرم بعد طلاهام  النگو و سرویس اینا دستم کنم برم خونه مادر شوهرم ک برام قرمه سبزی پخته،🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

نوش جان 

ما دو ریز پیش داشتیم زیاد اومده بود یکم هم دیروز خوردیم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یکی دیشب تاپیک زده بود دوس دارم شوهر بگیرم بعد طلاهام النگو و سرویس اینا دستم کنم برم خونه مادر شوه ...

فسفر🤣🤣

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
فسفر🤣🤣

گفتم اره مادرشوهرتم حتما برات درست می‌کنه چایی هم می‌ریزه میاره ،🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝