دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانما ودخترای قشنگ هرکسی درحدتوانش خرید میکنه لزومی نداره خودتون روتحت فشار بزارید یکی ازنظرش جهیزیه دومیلیاردی معقول وخوبه یکی با جهیزیه ۳۰۰تومنی خوشحاله واحساس رضایت میکنه مهم خوشبختیه ومهم اینه که لوازم کاربردی بگیرید وچشم هم چشمی نکنیم هرچیزی هم کم بود کم کم تو زندگی میخرید
ممنونم همچنین . اما بخدا اکثرشون بلا استفاده می مونه .من خودم خیلی وسیله هامو تا حالا یکبار استفاده نکردم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
ممنون عزیزمخودمم دوست داشتم یخچالم الجی باشه ولی خیلیییی گرونه بالای ۳۰۰ تومن میشد خیلیا از دوو تعری ...
مبارکت باشه گلی خوشبخت ترین باشی،بله دوو خوبه تو برندای ایرانی برند برتره،همسر من مدام به همه تاکید میکنه اگرقصد خرید کالای ایرانی رو دارید فقط دوو بخرید
ماشاالله الحمدالله به عقل و تدبیر الهی خوشبخت بشی و عاقبتت خودت و همسرتون بخیر طرف ۲ میلیارد جهیزیه ...
دقیقا دوست خودم . چقدررر جهاز برد یعنی همه تعریفشو میکردن . رفت انقدر شوهره کتکش زد جهازشو شکست آخرم با یه بچه بغلش جدا شد . کل وسیله هاش درب داغون بود دادن سمساری
ایشالا که همه خوشبخت بشن .چه اونی ک جهاز زیاد میبره چه اونی ک کم میبره
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه