2777
2789
عنوان

تاحالا شده همسرتون بهتون خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست

آره 

چیزی که میدونم این هست تقریبا ۸۰ درصد مرد ها حداقل یک بار به صورت چت یا جنسی یا هرچیزی به همسرشون خیانت کردن 

حالا یا شانس باهاشون یار بوده و همسرشون نفهمیده و فکر میکنه شوهرش پاک هست یا لو رفته 

مثلا من خودم بعد ۱ سال و نیم فهمیدم و پیام هاشو دیدم 

اون ۲۰ درصد هم که کلا یا نمی‌خوان اینکارو کنن یا توی فاز خیانت نیستن و ذات خوبی دارن 

مرد خوب هم گیر میاد ولی نصیب ما نشده😂

خب خوشبحالتمنظور اسی فککنم ب کسایی بود ک شوهراشون خیانت کرده نگف ک اونایی ک شوهراشوم سرسنگینه بیان

عنوانش که چیزه دیگه ای گفته 

حالا با  اومدن من مگه به جایی برخورده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با پسر خالش میرن با دخترا لاس میزننن

اهان 

ایننا ادم بشو نیستن

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

خیانتی ک بفهمم تاحالا ندیدم ...ولی ازش سردم دورم احساسی بهش ندارم بخاطر اخلاقای تندش و اینکه موقعیت عصبانیت خیلی بددهن میشه و نمیتونم بعد دعوا ببخشم و نشنیده بگیرم حرفاشو...چند روز پیش ی دختری تو تلگرام بهم پیام داد بیا ببینمت درمورد شوهرت(اسممونم مبدونست)چیزی باید بگم گفتم همینجا بگو و....خلاصه گفت شوهرت کثیفه بهت خیانت کرده ...انقد ازش سردم ک نه رفتم دیدنش تا بشنوم حرفاشو نه اصرار کردم ک بگه اونم کامل نگفت گفت سرقرار بیای میگم ولی نرفتم

عنوانش که چیزه دیگه ای گفته حالا با اومدن من مگه به جایی برخورده؟

خود اسی ام حرفمو تایید کرد 

ن ب جایی برنخورده ولی این تاپیک تاحدودی جمعِ خیانت دیده هاس درست نیس بیای پزِ شوهرتو پیش کسایی ک بدبختن بدی

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

نه تاحالا خیانت نکرده 

اصلا اونجور شخصیتی نداره خانواده فوق العاده محترم و باشخصیتی داره که درست تربیتش کردن

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چجوری؟؟؟ نامزدم عین داداشش دوستش داره اون عوضی هم کلا با من مشکل داره چیکار کنم

خب نامزدته که خوبه جدا شو. چشم چرون بودن تو زندگی آیندتون واقعا شبیه یه بمب دست سازه منفجر میشه اولین نفرم دامن خودتو میگیره بذار اون عوضی بمونه با پسر خالش

خود اسی ام حرفمو تایید کرد ن ب جایی برنخورده ولی این تاپیک تاحدودی جمعِ خیانت دیده هاس درست نیس بیای ...

دیگه شوهر چیه که بقیه بخوان پز بدن 

هر برداشتی دلت میخواد بکن 

شما نگران اونایی که خیانت دیدن نباش