2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا پشیمون میشی چون خونوادت که تا آخر عمر باهات نیستن توم تم و تنها میخوای چیکار کنی؟ فرض کن کمک لا ...

اون بچه چه گناهی کرده جور من و بکشه؟ من الانشم تنهام با اینکه خانوادم هستن چون تا سن زیادی مجرد موندم و تو خونه ام کسی واسم ارزش قائل نیست

اون بچه چه گناهی کرده جور من و بکشه؟ من الانشم تنهام با اینکه خانوادم هستن چون تا سن زیادی مجرد موند ...

جور شما رو نمی‌کشه اما یه همدم هست برات. بحث بچه هم نباشه شوهر داشته باشی بلاخره یکی پشتته و دلش بهش گرمه از هیچی بهتره

مشکل اینحاست مه موردها کم میشه آدم از کجا پیدا کنم شخص مورد نظرش و

منم بالای ۳۰ سال ازدواج کردم خیلیم اتفاقی با همسرم آشنا شدم... باور کن وقتی موقعش برسه همه چی خوب پیش میره البته تلاش خوده شخص هم بی تاثیر نیست.