2777
2789
کلا مجردی مسئولیت و دردسر کمتری داره خونه پدری آرامش بیشتراما از یه سنی به بعد ۲۷ اینا آدم نیاز دارا ...

اینا رو گفتم با فرض همسر خوب

اگر انتخاب درستی نباشه در مورد همسر  درهرحال مجردی بهتره

من سنم بالا بود ازدواج کردم ولی تو مجردی هم خیلی آزاد و خوش گذرون بودم الان که مقایسه میکنم میبینم ...

ایشالا حوشبخت باشی عزیزم منم باهات هم نظرم میشه بپرسم چه سنی ازدواج کردی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به معیارتون داره مثلا اگه تو فاز رفیق بازی هنوز گیر کردین ازدواج نکنید اگه کل راه را رفتی و حالا هدف داری ازدواج کن 

متاهلی یعنی دل کندن از یه سری عشق و حال های زود گذر و دل سپردن به واقعیت‌های لذت بخش نامحدود مثل شیرینی بچه داشتن و با بچه ت بازی کردن و با خانمت مسافرت رفتن و پا به پای عشقت برای آینده خودت و بچه هات مادری یا پدری کردن

آیدی تلگرامم amirgold571@

منک مجردم ولی هر کی ازدواج کرده میگ ب عقب برگردم اصلا ازدواج نمیکنم .ازدواج کیلو چنده حالا شما از اس ...

آره من خودمم با اینکه مجردم به این نتیجه رسیدم متأهلی اعصاب فولادین میخواد ازدواج خوبم شانسیه که هرکسی شانسش و نداره

مجردی فقط خودتی( اگر خانواده کنترل گری نداری) 

خودت هدف میزاری ، خودت به هدفات میرسی، خودت برنامه ریزی می‌کنی و به میل خودت لباس میپوشی یا هر کسی دلت بخواد رفت و آمد می‌کنی، قطع ارتباط می‌کنی و ....

متاهلی همچین چیزی نیست، هر چقدرم شوهر پایه ای داشته باشی ، یه جاهایی نظرش مخالف نظرته و تو نمیتونی هر تصمیمی که خودت میگیری رو عملی کنی 

مسئولیت داره، استرس داره ، بی پولی داره ، مدیریت روابط میخواد مخصوصا با خانواده شوهر 

هر کدوم به نوبه ی خودش خوبی یا بدی داره مجرد که باشی سنت که بره بالا آدم ناراحت میشه و ممکنه شروع کنه به دیدن بدی های زندگی  متاهل که باشی اگه طرفش بد باشه بارم بده

مجردی ابدی خوب نیست ‌ و متاهلی با شریک زندگی بد

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

من سنم بالا بود ازدواج کردم ولی تو مجردی هم خیلی آزاد و خوش گذرون بودم الان که مقایسه میکنم میبینم ...

چند سالتون بود؟من 39 هستم خیلی دلم میخواست ازدواج کنم ولی جدیدا وقتی بخواد جدی بشه ترس دارم و دلم نمیخاد از مجردی فاصله بگیرم نمیدونم چرا

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
بستگی به معیارتون داره مثلا اگه تو فاز رفیق بازی هنوز گیر کردین ازدواج نکنید اگه کل راه را رفتی و حا ...

خب مثلأ من بچه دوست نیستم ولی رفیق بازسمم گذاشتم کنار خثدم با تنهایی خودم کیف میکنم و دنبال آرامشم ولی از یه طرف دلم احساس و عشق میخواد و یسری نیازا دارم آدم درست هم پیدا نمیشه مونذم تو دوراهی سنمم بالا داره میره