2777
2789

یه آدم فضول اگه بیاد پشت سرتون بگه اینا دکتر قبول ندارن نمیرن چجوری جوابشو میدین یعنی داره میگه سما عقب افتاده اید نمیرید دکتر درصورتی که داره زر مفت میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آدم ها زر مفت زیاد میزنن اهمیت نده من باشم دیگه همچین آدمی رو حساب نمیکنم و نمیبنمش

اخه عزیزم زنداییمه خیلی فضوله و ...خوری ما رو میکنه عن خانوم از بس بیکاره کارش شده کردن سرش تو باسن ما

اخه عزیزم زنداییمه خیلی فضوله و ...خوری ما رو میکنه عن خانوم از بس بیکاره کارش شده کردن سرش تو باسن ...

خب بهترین کار قطع رابطین 

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

جاری من پشت سرم همجین حرفی زده

چون تایکم بچم دماعش اب بیاد نمیریم خودش بچش یه تامو بیفته اش تندی میره دکتر 

نتیجه اش بعدچند سال بچش هی مریضه و دیگه داروهاروش جواب نمیده 

بچه منم مریض میشه اما دیر به دیر و خفیف 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
این که اون زر مفت میزنه رو نمیدونمولی بعضی ها از جمله همسرم و خاندانش از ترس اینکه دکتر نگه به قول م ...

مادرشوهر من که هر روز تو دکتر هاس انگار عاشق اینه یه درد و مرضی داشته باشه 

خواهر شوهرم برعکس بچه هاش سه چهار ماهه مریضن یه دکتر نمی‌بره نهایت یه شربت از داروخونه بخره

هر کسی یه جوریه دیگه 😂😂اینم دیگه خوب و بد نداره که

برات مهم نباشه ولی خیلی عصبانی هستی زنگ بزن جرش بده😅

بخدا دلم پره از دستشون تو هر زمینه ای که بگی اینا سرشون میکنن تو باسن ما کنکور ازدواج حقوقتون چقدره ولی ما اصن کار له مار اونا نداریم