2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین حالم بده

102 بازدید | 8 پست

😐از تلگرامه من یه سریا عضو کانال های چرت شدن مثله صیغه یابی و اینا یکی که اصلا ارتباطی نداشتیم صرفا شمارش رو داشتم پیام داد حالم توهمه بخدا من عضو نکردم چطوری اینطوری شده

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          

تلگرام اصلی داری 

یا نسخه های دیگه ؟ تلگرام طلایی اینا ؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلگرامت رسمی نبوده حتما

اره پروکسیما بود 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
تلگرام اصلی داری یا نسخه های دیگه ؟ تلگرام طلایی اینا ؟

نسخه های دیگه بوده

تلگرام اصلی داری یا نسخه های دیگه ؟ تلگرام طلایی اینا ؟

چرا اینطوری شد دارم میمیرم از خجالت 

نمی‌دونم چطوری میشه واسه تبلیغات از آبروی مردم استفاده‌ی می‌کنن 

اشکال ندارد میتونی پیام بدی معذرت خواهی و توضیح بدی.

پیش میاد... دخترخاله منم اینطور پیام فرستاده بود فهمیدبم خودش نیست از تلگرامشه

ولی حتماً نسخه اصلی رو نصب کن 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

نمی‌دونم چطوری میشه واسه تبلیغات از آبروی مردم استفاده‌ی می‌کنن 

اشکال ندارد میتونی پیام بدی معذرت خواهی و توضیح بدی.

پیش میاد... دخترخاله منم اینطور پیام فرستاده بود فهمیدبم خودش نیست از تلگرامشه

ولی حتماً نسخه اصلی رو نصب کن 

نمی‌دونم چطوری میشه واسه تبلیغات از آبروی مردم استفاده‌ی می‌کنن اشکال ندارد میتونی پیام بدی معذرت خو ...

الان همینکارو میکنم ولی خیلی بد شد