2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم نماز بخونم

142 بازدید | 32 پست

خودمو ب خدا نزدیک کنم خیلی دور شدم فک میکنم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب بشدت خوابم میومد جونم دراومد تا تونستم اراده کنم بلند شم نماز بخونم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

توکل بر خدا الان پاشید وضو بگیرید نزدیک اذان ظهره نمازتون رو بخونید یا علی!

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

اسی من شوهرم همیشع میخونه خیلی میگفت وتشویقم میمرد ولی میگفتم سخته... الان 2ماهه میخونم شاید 2بار نماز صبحم قضا شده خیلی حس خوبیه واقعا سبک میشی سعی کن شمرده بخونی  که بهت بچسبه. تند بخونی اصلا بعد یه مدت ولش، میکنی.....سعی من اول وقت بخونی 

شیطان قسم خورده هممون رو گمراه کنه که متاسفانه خیلی اوقات هم موفق شده

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

همین الان اذان شهر ما رو‌گفتنشونه بود برات از همین نماز ظهری شروع کنالهی که بهترینها سهم دلت شه

😍😍مذسی

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
منم چند وقته ترک کردمانگاری باهاش قهر کردم منو ببخش خدا

وقتی میگی خدا منو ببخش

یعنی باهاش قهر نیستی فقط دلت گرفته

بشین از امروز نماز تو بخون

قشنگ مشخصه وجدانت آسوده نیست

معلومه دلت پاکه که با تموم دردا و خستگیا بازم هنوز بهش وصلی

🙂❤️
اسی من شوهرم همیشع میخونه خیلی میگفت وتشویقم میمرد ولی میگفتم سخته... الان 2ماهه میخونم شاید 2بار نم ...

حتما دعا کن واسم