2777
2789

شوهر من پنج، شش روز هفته رو بکوب درگیر کارشه حتی شبا ک خونه س و واقعا تلفنای کاریش رو عصابمه 

در بدترین شرایطم از کارش نگذشته (در حالی که آزاده شغلش) 

وقتی بچه دار شدم فقط روزی ک بیمارستان بودم نرفت دنبال کار همین ک منو آورد خونه رفت 

وقتای ک تو بچه داری ب کمکش نیاز داشتم (واکسن و...) 

شبا کنار منو بچه نمیخابه ک استراحت کنه و بره کار کنه

خستگی و غر زدن و عصاب خوردیای کارشم میاره برای من

وضع مالیشم خوبه خونه و ماشین و ملک اضافه (گذاشته برای پسرش که از زن اولشه) 

تا حالا هر ماه تقریبا نصف درآمد شم خرج پسرش کرده

ولی با سختی های کارش ک گفتم سختشه خرج من کنه ماهی حداقل چهل درآمد شه حداکثر چهار بمن بده اونم با منت 

حرف من اینه وقتی این همه درگیر کاره و کنار من نیست باید از لحاظ مالی سختش نباشه برام خرج کنه و کم کاری نکنه 

حق ندارم؟ حرفم درست نیست؟ 

واقعا جای من بودین چکار می کردید و چ حسی داشتین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا واقعا . حق داری . ولی سعی کن براش توی خونه برنامه ای داشته باشی . دلیل میخواد. شوهر منم شغلش ازاده مثلا میگم روز تعطیل نرو سر کار میگه بمونم خونه چکار کنم ولی اگر مثلا بگم این کارو کنیم این گردشو بریم این خریدو داریم اضافه نمیره سر کار . 

البته اینم بگم خیلی از مردا وقتی به یه موقعیت مالی میفتن دیگه مثل اعتیاد میشه براشون نمیتونن کار رو ترک کنن هیچ جایگزینی براش ندارن توی ذهنشون فقط زندگیشون میشه کار و کار و کار 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
روزای تعطیل نمیره

ببین روال کارش زیاد نامناسب نیست با توجه به شغل ازاد این که خرج نمیکنه یه ماجرای دیگه هست ربطی به اون نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚