2777
2789
عنوان

زن خونه دار بودن

175 بازدید | 22 پست

زن خونه‌دار بودن یعنی یه عالمه کار که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه و معمولاً کسی هم نمی‌بینه! خیلی وقتا همه فکر می‌کنن کارای خونه وظیفه‌اس و تشکر نمی‌کنن. ولی واقعیت اینه که همین کارا خونه رو گرم نگه می‌داره. اگه یه زن خونه‌دار دور و برتونه، یه تشکر ساده می‌تونه حالش رو خیلی بهتر کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقول شوهرم شغل ۲۴ ساعتی 

بااینکه کار خودش سخته و خسته کننده 

میاد خونه کمک من میکنه 

میگ تو از صب بالاخره درگیر بودی 

واقعنم همینه 

انقد خورده کاری هست 

اگ ادم واقعا بخاد انجام بده کلی زمان میبره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
کلا کار خونه اصلا وظیفه خانم نیست

وظیفه کیه پس

زنی ک کار بیرون نمیکنه پس چکار کنه 

لم بده بخوره بخوابه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

کار خونه برای همه زن ها هستچه خونه دار چه شاغل فرقی نداره

من خانه دار بودم الانم شاغلم

خانه دار با وجود بچه کوچیک تو خونه بسیار سخت تر شاغل بودن هست حالا اگر دوتا بچه باشن که بسیار بیشتر

و در کل شاغل هستی بیشتر بقیه درک میکنن کمک میکنن همه فقط توقع ندارن

من شخصا بعد شاغل شدن اعصابم آروم تره 

شوهرم بیشتر کمک میکنه بچه هام بزرگ شدن درک بیشتر میکنن

وظیفه کیه پسزنی ک کار بیرون نمیکنه پس چکار کنه لم بده بخوره بخوابه

از نطر قانون وظیفه نیست

درسته همه ما انجام میدیم  بدون منت

سرکار میری حقوق میگیری تشکر ازت میشه از نطر مالی مستقل هستی 

سرکار نمیری تمام کارهای بچه ها مدرسه شون خرید خونه رو دوش زن خونه هست آخرش میگن مگه چیکار کردی

من خانه دار بودم الانم شاغلمخانه دار با وجود بچه کوچیک تو خونه بسیار سخت تر شاغل بودن هست حالا اگر د ...

من در همه حالش شاغل بودم

با نوزاد

با دوتا بچه و..

درک چی ؟؟؟؟؟؟؟

کی ؟؟؟؟؟

فقط همسرم کمک میکنه

اونم نکنه بهتره

ظرف میشوره همه کابینت ها رو به گند میکشه بس که آب میریزه اطراف

من در همه حالش شاغل بودمبا نوزادبا دوتا بچه و..درک چی ؟؟؟؟؟؟؟کی ؟؟؟؟؟فقط همسرم کمک میکنهاونم نکنه به ...

درک اینکه خونه میشه گاهی مرتب نباشه

درک اینکه تو خونه با بچه سخته واقعا وقتی شاغل هستی صبح در اجتماع محیط کار سختی اش کمتره عصر میای بچه رو میگیری

من تا آوردن بردن بچه ها مدرسه رو دوش من بود کل خرید خونه  الان خودش به عهده میگیره همسرم .وقت داشته باشه کمک میکنه. 

حالا من نه شرایط اینطور نیست

اما اونها اطراف من شاغلن بچه خونه مادر نهار هم‌میرن اونجا میخورن بعد میرن تو خونه تمیز که آشپزی هم نشده داخلش حتی  چند مورد اطراف من که به ندرت آشپزی هم میکنن و غر میزنن با بچه سر کار رفتن سخته

من که تجربه همه رو دارم الان تنها بخش سختش نهار درست کردن عصر هست برام

درک اینکه خونه میشه گاهی مرتب نباشهدرک اینکه تو خونه با بچه سخته واقعا وقتی شاغل هستی صبح در اجتماع ...

من هیچ کدوم

کلا شیفت عصر میرفتم

همسرم عصر مراقب بچه بود

از سه سالگی ه ممیاوردش محل کار پیش خودم بوئد

تا حالا خونه کسی نبودم 

ناهار و شام ه مبا خودمه همیشه 

من در همه حالش شاغل بودمبا نوزادبا دوتا بچه و..درک چی ؟؟؟؟؟؟؟کی ؟؟؟؟؟فقط همسرم کمک میکنهاونم نکنه به ...

تازه سرکار میری حقوق داری آرامش بیشتری در خرید داری 

شوهرم جمعه ها نمیگه من روز استراحت هست کمک میکنه در تمیز کردن