2777
2789

یک سال اقدامم و فعلا توفیق مادر شدن نصیبم نشده! تقریبا یک ماهه به دکتر مراجعه کردم و دارم دارو مصرف میکنم! تنبلی تخمدان دارم،تازه تست پاپ اسمیر دادم و اگر مشکل دیگه ای داشته باشم هنوز نمیدونم! البته توی سونو رحمم دو شاخ بود ولی احتمالا بخاطر ضخامت رحمه،چون توی سونوهای قبلیم اشاره ای به رحم دو شاخ نشده

بیاید دور هم باشیم و هروقت باردار شدیم همینجا اعلام کنیم! خبر بارداری هر منتظری، یه امید بزرگ توی دل بقیه منتظراست!

برای هم دعا کنیم و به همدیگه امید و انگیزه بدیم و اگر مواردی میشناسیم که حتی توی محال ترین حالت بچه دار شدن، اینجا بگیم تا با انرژی مثبتش ، فشار روانی و استرس شدیدی که خیلیامون باهاش دستو پنجه نرم میکنیم کمتر بشه! ما باید بدونیم که هیچ چیزی مانع خداوند و قدرت بی انتهاش نمیشه

اگر دوست داشتیم بگید که چند وقته اقدامید و مشکلتون چیه که باردار نشدید تا الان

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

امشب خواب دیدم دختر دارم🥺🥺🥺

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه پیش فقط یکبار اقدام کردم کم و بیش علائم داشتم اما شایدم تلقیتی بود الان پریود شدم دو روز زودتر اما حجم خون ریزیم خیلی کمه و دلدرد و کمردرد ندارم

اگر پریود باشم واقعا و تموم بشه از این ماه قصد داریم اقدام کنیم منظم 😊

امشب خواب دیدم دختر دارم🥺🥺🥺

من که انقدررررر خواب میبینم که نگو! یبار خواب دیدم پدرشوهرم بچمو که تازه به دنیا آورده بودمشو داد بغلم،بعد اسمشو پرسید منم گفتم محمد...

یبار خواب دیدم یه سه قلو دارم،هنگ کرده بودم، توی خواب میگفتم چطور ممکنه، من بی بی چکم منفی بود،بعد به دو تاشون شیر دادم، توی خوابم اسماشون محمد، علی و فاطمه بود...

قبل اقدام اصلا دکتر نرفتی؟ دارو نخوردی؟

نه عزیزم، شنیده بودم دکترا گفتن تا یک سال لازم نیست به هیچ دکتری مراجعه کنید، اگر نتیجه نگرفتید بعد بیاید دکتر! حتی یکیشون گفته بود تا دو سال

من ماه پیش فقط یکبار اقدام کردم کم و بیش علائم داشتم اما شایدم تلقیتی بود الان پریود شدم دو روز زودت ...

ان شاءالله خیلی خیلی زود نتیجه بگیری عزیزم! ولی از من به تو نصیحت، برای علائم تره هم خورد نکن! فقطه فقط وقتی بی بی چکت مثبت شد شک کن وگرنه روحو روانت نابود میشه

من فک نمیکنم مشکلی داشته باشم علائم تنبلی تخمدان ندارم پریودیامم زیاد درد ندارم و حجم خونریزیمم نرما ...

چند وقته اقدامی گلم؟

من که انقدررررر خواب میبینم که نگو! یبار خواب دیدم پدرشوهرم بچمو که تازه به دنیا آورده بودمشو داد بغ ...

خو هرموقع بچه بدنیا اوردی اسماشون همینا بزار

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .