2777
2789
عنوان

یه مادره رو امروز یه جوری زدن بچش سقط شد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر غلطی بوده کرده دیگه🫤فقط طفلی خانمش

فامیلمون همسایه شون بوده الان میگه چیشده بود😐😐😐 شوهره هم خوب بوده هم سر به زیر  کار با کسی نداشت نگو اون سه تا عوضی یه غلطی کردن پول مردمو هاپولی میکردن این آقا فهمیده رفته اول اونارو تهدید کرده لو میده شون بعد دیده دیدن بد شده میخوان دهنشو ببندن میان در خونش و ...🥲💔 حال خانومه خیلی بده 

خبرای فیکو باور نکنید پلیس میاد پدرشونو در میاره شهر هرت نیست

تاپلیس بیاداون اتفاق افتاده بعدهم هنوزیادمون نرفته اون خانم سقط کردبابرادرشوهرکشته شده  ومستاجرای افغان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
قبلا مردا ،مردونگی داشتنحتی اگر زن دشمن خونیشون بود احترام میذاشتن الان خیلی جامعه بدی داریم ، مردا ...

بابا طرف انقد بی شرف پول مردمو بالا کشیده انتظار داریم با زن خوب برخورد کنه /: تف تو شرفشون 

تاپلیس بیاداون اتفاق افتاده بعدهم هنوزیادمون نرفته اون خانم سقط کردبابرادرشوهرکشته شده ومستاجرای اف ...

پلیس بیاد نیاد خانومه حالش خوب نی بیچاره دکترا گفتن خیلی طرف بد زده امکان داره بمیره😞💔

پلیس بیاد نیاد خانومه حالش خوب نی بیچاره دکترا گفتن خیلی طرف بد زده امکان داره بمیره😞💔

خوب پلیسااون اقاپیدانکردن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید