2777
2789

من سید نیستم 

چند روز پیش تو یه مراسم گفتم کاش منم سید بودم چرا خدا منو سید نیافرید(من اصلا باحجاب نیستم فقط به شهدا و سیدین ارادت خاصی دارم) 

جند روز بعدش یعنی الان برام خاستگار سید اومده 

چیکار کنم 

دو تا خاستگار با هم اومده یکیشون بی پول و بی کاره اما  از اوناس که ازادی میده 

اما سید کار و  ماشین، خونه، خانواده خوب ولی خب مذهبی ان

شما باشی کدومو انتخاب میکنی

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بستگی به ملاک مورد نظرت داره ، ولی پول خیلی مهمه ،اخلاق و خانواده هم همینطور 

ولی اگه اون اقا زیاد سختگیره یکم دربارش فکر کن 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بستگی به ملاک مورد نظرت داره ، ولی پول خیلی مهمه ،اخلاق و خانواده هم همینطور ولی اگه اون اقا زیاد سخ ...

هنوز باهاش حرف نزدم 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز باهاش حرف نزدم

اون خواستگار که بیکاره رو کلا بیخیال ، این خواستگار مذهبیتو یکم تحقیق کنین و رفت امد کنین اگه از نظر اخلاقی و شخصیتی ادم خوبیه و بددل نیست میتونی بهش فکر کنی

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
سلام گلی خواهرت چی شد

سلام عزیزم جوابش منفی بود منم گفتم عمرااا اصلا بهم نمیاییم 

تموم شدن رفتن 

سلام عزیزم جوابش منفی بود منم گفتم عمرااا اصلا بهم نمیاییم تموم شدن رفتن

خدا رو شکر... خواهرت عاقلی کرد... اینطور شوهر کردن ها عاقبت خوشی نداره.. حالا از این که یه خواستگار ساده بود تا اونایی که جدی تره

انشاءالله دوتایی تون با یه بخت خوب ازدواج می کنین

در مقابل مادرت هم صبوری کن... بعد که سن ات رفت بالا میبینی بهترین کار صبر در برابر مادر بوده... خوشبخت باشی ،🌹