2777
2789
عنوان

آزار های روانی دوره کنکور

109 بازدید | 17 پست

خانواده ها لطفا زمان کنکور دست از مقایسه ما با رقبا بردارین

فلانی قبول میشه

فلانی چیکار کرد

از فلانی یادبگیر

خودمون کم استرس داریم شمام هی مقایسه کنین بدتر استرس وارد نکنین

یکم درک کنین

فک میکنین با این روش حس رقابت ب وجود میاد ولی ازار روحی میدین تمرکزمون بهم میخوره

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

حالا همون فلانی فقط توی ماسمالی کردن گنداش خوبه ها

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا همون فلانی فقط توی ماسمالی کردن گنداش خوبه ها

فلانی نمره هاشو به علاوه ده میکنه میگه

بعد خانواده قبول نمیکنه ک فلانی دروغ میگ

فک میکنن حسودیمون میشه

فلانی نمره هاشو به علاوه ده میکنه میگهبعد خانواده قبول نمیکنه ک فلانی دروغ میگفک میکنن حسودیمون میشه

دقیقا 

این مقایسه خانواده‌ها پدر مارو درآورده 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

جالب این جاست اون فلانی قبولم نمیشه😂😂

عزیزم من کاملا درکت میکنم ولی چیکار کنیم مجبوریم ب تحمل

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
جالب این جاست اون فلانی قبولم نمیشه😂😂عزیزم من کاملا درکت میکنم ولی چیکار کنیم مجبوریم ب تحمل

ی مورد داریم ماماش گف تجدید شده

ولی مامان من قبول نمیکنه

میگ اینطور میگن ک بچشون چش نخوره

کنکوری هستی اومدی تاپیک میزنی😂منم کنکوری هستم اومدم تاپیک تو رو میخونم💔😂

مغزمو رنده کردن اینقد مامانم اول صبحی امر و نهی کرد ک دیگ اعصابم خورد شد نمیتونم تمرکز کنم درس بخونم اومدم اینجا واس درددل