2777
2789
عنوان

یه مرد از کجا میتونه بفهمه زنش خیانت میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 81 پست
نه نهاتفاقا طرف آقا هستممیگم چجوری باید متوجه کار این خانم بشه

تا وختی شک نکرده بهش همونجوری میمونه

شک بکنه ی شب ی روز بالاخره میرع سمت گوشیش ببینه چ خبره...یا تحت نظر میگیرتش

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
ما یه مثل داریم ، یکی دزدی و یکی هم هرزگی تا چهل روز بر ملا میشن

حالاچرا چهل روز

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نهاتفاقا طرف آقا هستممیگم چجوری باید متوجه کار این خانم بشه

این همه اطلاعات راجع به خانم و پارتنرش دارین دیگه چه احتیاجی به راهکار هست، همون هفته ای یکبار که میگید همو میبینن بره تعقیبش کنه. کلا تاپیکت یجوریه

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

ایشالا خدا زنای خراب و خونه خرابکنی که تازه جانمازم آب میکشن و واسه مردا غزیبه وآشناهم حالیشون نیست مثل جاریه ج... من که دم تکون میده واسه شوهرم همچین رسوا کنه که خودشون ندونن ازکجا خوردن

اگر اینقدر طبیعی بوده رفتار خانم پس مرده چطور شک کرده؟ آدم باهوش حتی اجازه نمیده شکی پیش بیاد هیچکس ...

شک نکرده

خانمه میاد کلی به کارش جلوی من افتخار میکنه🤦🏻‍♀️

هردوتا آقا هم به شدت پولدار و موفقن

دونستنش شاید هیچوقت ندونه ولی من چند مورد تو اطرافم دیدم که دوس پسر زنه سر لجبازی رفته گفته به شوهر طرف 

فقط بخاطر اینکه زنه راضی نمیشده به دوس پسره سرویس بده 

بعدشم من اینجور روابط رو هیچوقت درک نکردم ، کسی که با زن شوهردار می‌ره تو رابطه یا برعکس زنی که با مرد زن دار میره تو رابطه از یه حیوون پست تره و فقط یدونه هدف داره اونم اینه که هروقت خواست کاری کنه آب از آب تکون نخوره چون زنه شوهر داره نمیتونه دهن باز کنه اگه باز کنه تاوان سنگینی داره 

شمام انقد با آب و تاب تعریف نکن و عادی سازی نکن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
شک نکردهخانمه میاد کلی به کارش جلوی من افتخار میکنه🤦🏻‍♀️هردوتا آقا هم به شدت پولدار و موفقن

چ دیوونس زنه زندگیشو ازدست میده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شک نکردهخانمه میاد کلی به کارش جلوی من افتخار میکنه🤦🏻‍♀️هردوتا آقا هم به شدت پولدار و موفقن

دهنتو بسته نگه دار که به نفعته.اونی که نمیترسه از تعریف این چیزا پیش غریبه حتما فکر همه چیزو کرده شاید هم فقط به تو گفته پس می‌فهمه کی لو داده و ممکنه بخواد انتقام بگیره

راه هایی که مرده میتونه متوجه بشهمردها چجوری متوجه این اتفاق میشن معمولا

این موضوع حساب کتاب مشخصی نداره، وقتی خدا بخواد از یه جایی که اصلا فکرشو نمی‌کنی متوجه میشه، ممکنه تا چنوقت کسی خبردار نشه اما هرچی زمان میگذره احتمال لو رفتن بیشتر تر تر میشه...

دهنتو بسته نگه دار که به نفعته.اونی که نمیترسه از تعریف این چیزا پیش غریبه حتما فکر همه چیزو کرده شا ...

دوست به شدت نزدیک هستیم

من که هرگز به اعتمادش خیانت نمیکنم

ولی برام عجیبه دوتا مرد خیلی خوب رو مثل موم تو دستش گرفته