2777
2789
عنوان

کلاهبرداری نورابل

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 71 پست
حلال نکن عزیزم من به این چیزا اعتقادی ندارم

کسی که از کلاه برداری دفاع میکنه معلومه که به این چیزا اعتقاد نداره!

رفیقه خانم دزده هستی🥰

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست عزیز نمیدونم دنبال چی هستیآدم قدری که توان ارسال داره سفارش قبول میکنه نه هرچقدر که بقیه سفارش ...

فکر نمیکنم کسی انقد مبلغ زیادی خریداری کنه درضمن کلاهبرداری در قانون بع این توصیف هستش پول شما باشه جنسی نرسه شما میگید توی فتا پرونده داره کو کجاست سرچ کردم چیزی نیست نماد اعتماد دارن و از زرین پال و شاپرک هم استفاده میکنن اینایی که میگید باشع تا الان باید تعطیل شده باشه

فکر نمیکنم کسی انقد مبلغ زیادی خریداری کنه درضمن کلاهبرداری در قانون بع این توصیف هستش پول شما باشه ...

چون شما تو سوئیس زندگی میکنی این چیزا براتون تازگی داره!

چیزی که جلوتونه کوروش کمپانی که هزار تا سلبریتی براش تبلیغ کردن دفتر داشتن نماد اعتبار داشتن و فرار کردن!

اهان یعنی کسی که ۵۰ هزار تومن میدزده دزد نیست کسی که ۵۰ میلیون میدزده دزده!

پلیس فتا پرونده هاشو نمیزاره تو گوگل تشریف ببرید متوجه میشید!

واقعا زوال عقل داری برو خرید کن خب انقدر مشتاق و شیفته ای!

من برای آدمای عاقل اسکرین گذاشتم.

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

من هیچ اشنایی با این خانوم و کسب و کارش ندارم واگذار تهمت شما هم به خدای خودتون گلم

باشه من همونقدر که به اسمم مطمئنم 

این اعتماد ۱۰۰ رو هم میدم تو از قماش خود نورابلی و از نوچه هاش!

اگر نبودی واگذار من به خدا😙

چون شما تو سوئیس زندگی میکنی این چیزا براتون تازگی داره!چیزی که جلوتونه کوروش کمپانی که هزار تا سلبر ...

عزیزم اولا زوال عقل برای شماست که تحمل انتقاد نداری دوما پلیس فتا پرونده هاشم نزاره تعطیل میشه کسب و کارش مثل همون کوروش کمپانی که میفرمایید درضمن فعلا قصد خرید ندارم چیزی چشممو نگرفته از هول حلیم مثل شما نیفتادم توی دیگ 

عزیزم اولا زوال عقل برای شماست که تحمل انتقاد نداری دوما پلیس فتا پرونده هاشم نزاره تعطیل میشه کسب و ...

انتقاد راجع به چی!؟

شما داری از کلاه بردار وشیاد دفاع میکنی به این میگی انتقاد!

شما صاحب حلیمی توی دیگ نمیوفتی دور دیگ واستادی😉

انتقاد راجع به چی!؟شما داری از کلاه بردار وشیاد دفاع میکنی به این میگی انتقاد!شما صاحب حلیمی توی دیگ ...

دفاع نیست من دارم سوال میکنم و جواب هایی که دارمو بهتون میدم شما ضعف دارید فکر کنم که بنظرت هرکس چیزی از نورابل بگه صاحب دیگه خدا صبرت بدع پارانویدی عزیزم 

دفاع نیست من دارم سوال میکنم و جواب هایی که دارمو بهتون میدم شما ضعف دارید فکر کنم که بنظرت هرکس چیز ...

شما جایی سوالی نکردی مدام داری منو دروغگو خطاب میکنی!

خداروشکر اسکرین گذاشتم ثابت شد

حالا تا صبح انقدر از خودتو واون اوستات دفاع کن 

اینجا دیگه اینستا نیست بتونی کامنتاتو پاک کنی هرکسی سرچ کنه میبینه!

دیگه ام صدا بچه نشنوم تا صبح ریپلای کن 

شما جایی سوالی نکردی مدام داری منو دروغگو خطاب میکنی!خداروشکر اسکرین گذاشتم ثابت شدحالا تا صبح انقدر ...

یه روان شناس برو پارانوید بودن برای اطرافیانت عذابه بدتر از خودت خدا هم شفات بده 

عزیزم کامنتمو میتونم پاک کنم تو نگران دوا درمونت باش

اگه تونستی حتما پاک کن کامنتاتو از اینجا😃

خداروشکر هرچی باشم نوچه شیاد وکلاه بردار نیستم!