2777
2789
عنوان

الان دیدم پسره پیامارو دوطرفه پاکیده انگار منو برق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست
ینی با کسی دگ آشنا شده

یعنی برای تو ارزشی قائل نیست 

یعنی انقدر با پسرای عوضی و پرنسس و خودشیفته تو رابطه بودی دیگه برای خودت ارزشی قائل نیستی 

اون‌اصلا روی تو حسابی نمیکرده دلش میخواسته ینفر پیگیر و اویزونش باشه حس قدرت کنه توام سگ‌محلش کردی حرصی شده 

ادمارو گنده نکنید شاخ نکنید برلی کسیکه براتون ارزش قائل نیست ارزش قائل نشید تحقیرتون میکنن کوچیک میشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب پسررو داده پسره جوابشو نداده بعد اسی هنوز فکر میکنه براش مهمه اعتماد بنفسا داغونپسره پرنسس دنبا ...

آره در تعجبم. جواب سلام صبح بخیرشو دادم مسلما پیام بعدی رو باید اون میداد حال و احوال میکرد ولی هیچی نگف 

بعد یک ماهم چتارو دوطرفه پاک کرده😐خیلی برام عجیبه

خب اون که نمیخواست چت کنه چرا سلام صبح بخیر فرستاده 

چرا من باید میدادم

اون سین زده جوابتو نداده یعنی بهت بی احترامی کرده از صدتا فش بدتره اینکار بعد توبری دوباره پیام بدی حرف دخترای اویزونو که برای خودشون ارزش قائل نیستنو گوش نده 

پسرا همچی بلدن اصلا ساده نیستن برو ببین برای کسیکه دوسش دارن چجوری تلاش میکنن چجوری مثل سگ دنبالش  میرن 

آره در تعجبم. جواب سلام صبح بخیرشو دادم مسلما پیام بعدی رو باید اون میداد حال و احوال میکرد ولی هیچی ...

میخواسته امتحان کنه ببینه چقدر اویزونش میشی و میتونه چقدر بازیت بده 

هدفش جددی نبوده برای سرگرمی میخواستت که دنبالش بدویی و وابسته شی و اون کم محلی کنه تا حس‌قدرت بهش دست بده 

حرفمو گوش کن من چهار تا برادر دارم همرو برام میگن که هدف پسرا چیه 

عقده ایین دوست دارن مخ بزنن وابسته کنن و طرف التماسشون کنه کمبود دارن 

اون سین زده جوابتو نداده یعنی بهت بی احترامی کرده از صدتا فش بدتره اینکار بعد توبری دوباره پیام بدی ...

دارم سکنه میکنم. خیلی حالم خرابه یه لحظه که دیدم صفحه چتش نیست انگار بهم شوک وارد شد 

شبشم باهم چت کرده بودیم میدونست حال بابام خوب نیست بعد سلام صبح بخیر انتظار داشتم حال بابامو بپرسه که نپرسید 

انقد براش بی ارزش بودم انقد منو خوار و خفیف دیده ینی

الانم زده پیامارو پاک کرده ..میدونست متنفرم از پاک کردن پیاما ولی اینکارو کرده که منو تحریک کنه؟؟؟؟

بهم بی احترامی کرده دارم خفه میشم دوس دارم برم ببندمش به فحش

دارم سکنه میکنم. خیلی حالم خرابه یه لحظه که دیدم صفحه چتش نیست انگار بهم شوک وارد شد شبشم باهم چت کر ...

وای اسی اون اصلا حال بابات براش مهم نیست حالت خوبه 

چندوقت دیگه حوصلش سر بره  دوباره میاد بهونهای  الکی میاره جوری که تو دلت براش بسوزه  بگی حق باتوئه خرشی سواری بگیره و دوباره یمدت سره کارت میزاره 

پسرای سمی و خودشیفته و پرنسس و مریض اینجورین 

وای اسی اون اصلا حال بابات براش مهم نیست حالت خوبه چندوقت دیگه حوصلش سر بره دوباره میاد بهونهای ال ...

من اونو آدم میدونستم آدم

فکر میکردم واسه چت کردنمون یه بهونه جور میکنه چه بهونه ای بهتر از پرسیدن حال بابام 

وای چرا انقد سادم 

دارم میسوزم بخاطر احمق بودنم 

اصلا چرا باید چت میکردم

من اونو آدم میدونستم آدمفکر میکردم واسه چت کردنمون یه بهونه جور میکنه چه بهونه ای بهتر از پرسیدن حال ...

یماه گذشته حال باباتو پرسید ؟

حال خودتو چی ؟ اصلا براش مهم بود ؟