2777
2789

پسرم دو هفته پیش شب تب خفیف کرد عصرش بردم دکتر دارو داد سرفه هم داشت بعد گذشت یه هفته تقریبا خوب شده بود اشتهاشم تقریبا برگشت ولی منه خر دو جا مهمونی دعوت بودیم زفتیم بعد اون سرفه های بدتر کرد دوباره شنبه همین هفته بردم دکتر گفت چرک سینش بهتره گوشش هم عفونت نداره دارو داد ولی تا امروز که چهار روز گذشته بهتر نشده تب میکنه تب بالای ۳۸ 

که یبار هم شبانه بردم بیمارستان سرم گذاشتن دیشب هم از سرفه نخابید تب کرد بالا اورد حالا امروز دیگه پیش دکتر خودش نمیخام ببرم میخام یه دکتر جدید ببرم منو چیزی که ناراحت کرده بی اشتهایی هست چیزی لب نمیزنه به زور میخوره دردش به جونم اشتهاش عالی بود الان نمیخوره دق میکنم 

حالا میپرسم بچه هایی که جدیدا مریض میشن همینجوره سیر ش؟ کی خوب میشه دق میکنم نمیدونم چیکار کنم توروخدا براش دعا کنید خوب بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله زودتر خوب بشه همه بچه ها گرفتن استراحت کنه خوب میشه اینقدم دکتر دکترش نکن فقط در صورتی که ...

دکتر گفت تب تا پنج روز طبیغی هست امروز پنج روزه

غذا در حد سع چهار قاشق میخوره کم نیست براش؟

دکتر گفت تب تا پنج روز طبیغی هست امروز پنج روزهغذا در حد سع چهار قاشق میخوره کم نیست براش؟

نه بزور بهش نده سعی کن بهش مایعات بدی مایعات مقوی کاملا میفهمم چی میگی دیدی تب ادامه داشت بازم ببر سرم بزنن اسهال یا یبوست نداره

نه بزور بهش نده سعی کن بهش مایعات بدی مایعات مقوی کاملا میفهمم چی میگی دیدی تب ادامه داشت بازم ببر س ...

اسهال دیشب داشت یبار چون برای تب شیاف میزنم خیلی دست وپامو گم کردم حالم خرابه