2777
2789
عنوان

با چه بهانه ای برم دیدن دوست پسرم

239 بازدید | 29 پست

خانواده من وحشتناک سخت گیرن یعنی اگه تا سر کوچه بخوام برم باید کلی بهانه بیارم آخرشم نمیزارن هرجام که بگم میخوام برم پدرم سریع حاضر میشه منو برسونه تا یه وقت تنها نرم حالا دوست پسرم همش میگه بیا بیرون باهم بریم حرف بزنیم به نظرتون چی کار کنم؟؟🥺

تو رو خدا مسخره و نصیحت نکنید فقط اگه راهی هست به نظرتون میرسه که باهاش برم بیرون بگید🙏💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دوست پسر نداشته باشی به نفعته 

اگر کوچیک ترین تهدید و آسیبی از این پسر وارد بشه 

ب کی میخوای بگی ؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

بگو میخوام گز اصفهان بخرم😅میام

دیگه واقعا نمی دونم 

انقدر گیر بودن هم خوب نیست 

شما الان دوس پسر داری 

اینا همش بخاطر محدودیته 

خیلی از دخترا محدودیت ندارن 

دلیلی هم نمی بینن بخوان وقت و انرژی شون رو پای کسی هدر بدن

تو دوست پسر نداشته باشی به نفعته اگر کوچیک ترین تهدید و آسیبی از این پسر وارد بشه ب کی میخوای بگی ؟

دوست پسرم همچین آدمی نیست از طرفی همه چی رو به خواهرم میگم

دقیقاپسرها همچین دخترهایی رو بیشتر هم اذیت میکنن

کافیه متوجه بشن ، بیچاره میشه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹