2777
2789
عنوان

شوهرم برای زندگیمون کاری نمیکنه فقط پول جمع جیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 74 پست
مال منم همینهپول نمیده بهمماشین نمیده دستمفقط باید بشورم و بسابمجایی نمیذاره برم با دوستامخسته شدمبع ...

خوب نشور.نساب.بزار گند بیوفته تو زندگیش تا بفهمه معنی رفتارش رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از داستانای مردای خسیس بعد مرگشون بگو تا بخودش بیاد. بگو اون ماشین برای کی نگه داشتی ؟ جوونی که نکردی پیری هم نمیتونی ماشین برونی اون ماشین هم تا اون موقع خودش خراب میشه. بگو کی میخوای زندگی کنی ۴۰ سالته داره تموم میشه این پولا برای چیته وقتی ازش استفاده نمیکنی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
یسره غذای چرب و چیلی بهش بده بخوره بزار با موتور بره این ور اون ور زودتر بمیره راحت شی

اتفاقا دوستم میگ چیزای روغنی بده بخوره چون اون ادم بشو نبست منم همین کارو میخام کنم 

یسره غذای چرب و چیلی بهش بده بخوره بزار با موتور بره این ور اون ور زودتر بمیره راحت شی

حالا منه کس کش خانم دور از جونتون  ی روغنو یماه استفاده میکنم کم روغن میپزم 🤣🤣🤣مامانممم میگف فقط روغن بده بخوره

هوف ۱۴ تا سکه دارم با سبیصد تومن پول بروز سال بعد بازنشت نیشه ماهی ۱۷ میگیره یعنی میشه بمیره من خرج ...

عجبا! با این مهری که تو داری بمیره هم چیزی دستتو نمیگیره! ولش کن! ارزش نداره منتظر مرگش هم بشینی

عجبا! با این مهری که تو داری بمیره هم چیزی دستتو نمیگیره! ولش کن! ارزش نداره منتظر مرگش هم بشینی

ابجی نگو عصابم خورده خانوادممم درس حسابی نیستن پدر مادرم معتادن رام نمیدن