2777
2789
عنوان

تاحالا شوهرتون بهتون گفته برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 60 پست

بعد از ۱۳ سال زندگی مشترک از من بتو نصیحت هیچ هیچ وقت با جنگ دعوا بحث تو قیافه رفتن شوهرت اصلا بهت محل نمیزاره صد درصد طلاقتم میده ...فقط با زبون خوش و ناز ادا عشوه میتونی شوهرت جذب خودت کنی فقط همین ....

عزیرم سیاست زنانه یاد بگیر باهاش نجنگ. باهاش مهربون باش و بهش میگفتی خیلی دوست دارم وقتایی که بهم تو ...

بدم میاد از این نوع رفتار چرا ادن نباید عین مردای دیگه بلد باشه رفتار بایه خانومو چرا همش من باید بهش یاد برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدم میاد از این نوع رفتار چرا ادن نباید عین مردای دیگه بلد باشه رفتار بایه خانومو چرا همش من باید به ...

عزیزم سنش کمه؟ خیلیا بلد نیستن و اینکه سیاست برای خانم‌هاست وگرنه مردا عین پسر بچه ی کوچولون

حساسیت😂😂😂😂

🏋‍♀️ تو خیلی خوبی 

واقعا جایی گیر کردم تگت میکنم 

حرفامو کامل کن 

مغزم پیر شده دیگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

طرز رفتار با خانمش رو بلد نیس 

ببین بنظرم جوابش رو نده ولی بفهمه از طلاق می‌ترسی شروع میکنه به سواستفاده 

ما سر بچه اولمون خیلی دعوا داشتیم شوهرم قبول نداشت بچه داری منو همش بحث میکردیم اصلا درکم نمیکرد هی میگفت طلاق طلاق طلاق 

یه دفعه خون به مغزم نرسید وسایلم رو جمع کردم برم بچمم کوچیک بود شیز میخورد دادم دستش گفتم خدانگهدار بعد ک رفتم بیرون یکم هوا بهم خورد پشیمون شدم خواستم یکم قدم بزنم برگردم دیدم اومده التماس 

بعد از اونم دیگه حرف طلاق رو نزد 

نمیگم این کارو بکنی شما تازه عروسی ولی تا جایی ک میتونی کوتاه بیا و زبونی موقعی ک آروم هستین صحبت کن با آرامش 

و گرنه تمام صحبتات معنی غرغر میده 

یه حرفی زده جدی نگیر بعدم بیرون اکثر مردها بی توجهی می‌کنندنسبت به زنشون چرا منتظر توجهشی ...اگه اوم ...

اتفاقا دیشبم سکوت کردم اما میگه میری تو قیافه بدم میاد .حس میکنم غرورم شکسته بهم گفت برو طلاق بگیر

ببین دوازده ساله دارم زندگی میکنم شوهرم داره میلینه مامانش تیکه میندازه صدبار خودش از حرف مامانش ناراحت شده رفتیم شمال زنگ زدم گفتم مامان جان چیزی لازم نداری ما داربم میایم و فلان بعد میگه چه عجب تخم کفتر خوردید و زبونتون باز شده و از این حرفا

ولی باز با این شرایط جمعه قرارِ مادرشوهرمو ببریم قم و من باید براش غذا درست کنم و من از الان در حال دق آوردنم و در آخرم میگه این مامانمه هرچی میگه چیزی تو دلش نیست😐😐😐😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
واقعبت زندگی چیه پس

واقعیت زندگی خیلی مهمتر از توجه تو جمع هست عزیزم. منم تازه عروس بودم توجهی دریافت نمیکردم و حتی یادمه دو روز بعدش همسرم چقدر مهمون دعوت کرد ولی به مرور زندگیمونو ساختم. الان همسرم خیلی ملاحظه میکنه یادمه اوایل همیشه گریه میکردم و پشیمون ولی الان با دنیا عوضش نمیکنم. فقط باید روی سیاست کار کنی وگرنه مردا بلد نیستن 

شاید روش نمیشه یا ادم سردیه اول ببین دلیلش چیه بعد قضاوتش کن

سرد نییت چون تو تنهاییمون خوبه اما لعنت بر خانوادش،پدرشم دقیقا همینطوره یبار نشده جلو ما با مادرش حرف خوب بزنن.یبار نشده اسم زنشو با جان صدا کنه.شوهر منم دقیقا عین پدرشه

🏋‍♀️ تو خیلی خوبی واقعا جایی گیر کردم تگت میکنم حرفامو کامل کن مغزم پیر شده دیگه

😘😘😘😘

قربونت برم 

نه بابا پیر چیه آدم گاهی یادش میره

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بعد از ۱۳ سال زندگی مشترک از من بتو نصیحت هیچ هیچ وقت با جنگ دعوا بحث تو قیافه رفتن شوهرت اصلا بهت م ...

متنفرم از اینکار از امروزم تصمیم گرفتم واقعا هروقت اومد سمتم واسه رابطه پسش بزنم.بگم خستم چطور اون نمیتونه خواسته های منو براورده کنه من باید بکنم.اون حرفش اینه که من همینم منو همبنجوری بخوا.چندین بارم با مهربونی گفتم میگه تو کلا همش با من مشکل داری همس گیر میدی بهم