2777
2789
عنوان

شوهرمو تنها بزارم عادت می‌کنه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست

بنظرم اینکارو نکن عادتش نده 

مرد تو تنهایی هزار تا کار ب سرش ممکنه بزنه  ب سن و سالم ربطی نداره دوستای ناباب همه دارن اکثرا  ک ما خبر نداریم  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحث عادت و اينا نيست 

خوب ازدواج كردى برا چى ؟ دلت برا پدر و مادرت تنگ شده بود رفتى ديديشون 

اگه جاتون بر عكس بود چه حسى بهت دست ميداد شوهرت اين همه شما رو تنها بذاره بره پيش خانوادش 

خداروشکر و خوش به حالت اگه شماهم راه دور بودی مجبور میشدی خونه و زندگی و شوهرتو که سرکار میره یه مدت ...

اگ راه دور هم بودن این کارو نمیکردم 

با شوهرم دو روز میرفتم سر میزدم بهشون و برمیگشتم 

الانم زیاد نمیرم پیششون دوس دارم تو خونه ی خودم باشم 

منم از خانوادم دورم مثل شما هر از گاهی میرم میمونم یک هفته ده روز هر جور فکر میکنم بنظرم ماها حق داریم اونا دائم خانوادشون و دارن کنارشون ما هم بریم چی میشه ؟

شوهر من خیلی ابراز دلتنگی میکنه واقعا هم اذیت میشه چون مادرشوهرم خیلی بهش نمیرسه ولی وقتی برمیگردم حال جفتمون خوبه تا مدت ها حتی بحث هم نمی‌کنیم واقعا دلتنگی و دوری بده وقتی دوباره همو می‌بینیم یه جور دیگه ای میشیم با هم

اگ راه دور هم بودن این کارو نمیکردم با شوهرم دو روز میرفتم سر میزدم بهشون و برمیگشتم الانم زیاد نمیر ...

منم مثل شما فکر میکردم سالهای اول زندگیمم همین بودم ولی از یه جایی به بعد آدم کم‌میاره  مخصوصا تو استان غریب دور از همه دوستای صمیمی و فامیلا و خانوادت باشی

حس و حالیه که حتما خود آدم باید تجربه کنه 

من عقدم شوهرم همسایمون بود میگه هر ۲۰روز یه بار میری خونه مامانت اونم فقط چند ساعت

وای یعنی همسایه باشی و بگه ۲۰روز یه بار بری.همین الان بهش بگو اینجوری که نمیشه شاید نیاز باشه تو هفته چند بار برم.بدم میاد مردا مدت تعیین کنن.چون به چشم خودم دیدم خیلی بدتر از اون چیزی که میگن رو اجرا میکنن

منم مثل شما فکر میکردم سالهای اول زندگیمم همین بودم ولی از یه جایی به بعد آدم کم‌میاره مخصوصا تو اس ...

آره میفهمم چی میگی واقعا من موندم چطور بعضیا میتونن راه دور ازدواج کنن 

من بودم تحمل نداشتم 

منم از خانوادم دورم مثل شما هر از گاهی میرم میمونم یک هفته ده روز هر جور فکر میکنم بنظرم ماها حق دار ...

دقیقا منم همین حسو میکنم 

انگار وقتی همو میبینیم قدر همو بیشتر میدونیم 

مخصوصا تو اون بازه زمانی که کنار هم نیستیم خیلی هم دلمون تنگ میشه برای هم 

اصلا بعدش تامدت ها خیلی حس خوبیه خونه و رابطه 

آره میفهمم چی میگی واقعا من موندم چطور بعضیا میتونن راه دور ازدواج کنن من بودم تحمل نداشتم

آره من فکر میکردم میتونم 

دانشگاهایی که رفتم همشون استانای دیگه بودن ده سال دور از خونه درس خوندم 

و با همسرمم دوست بودیم و عاشق همدیگه ایم. 

اما بازم این دوری از وطن خیلی زیاد فشار میاره بعد از ازدواج

اصلا داستانش فرق داره با همه چیز و همه وقت