2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز میگم بهم نخندینا اتفاقا بنظرم اونایی که راحت میرن دستشویی و صدا میدن و راحت میان بیرون بنظرم خیلی با اعتماد بنفس هستن

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

آیا مردها بیشتر از زنها بادمعده دارند؟

خیر! تفاوت در میزان گوز بستگی به جنسیت ندارد و بیشتر مربوط به عادات غذاخوردن و بلعیدن هوا و ژنتیک است. اما مردها آزادانه تر از زنها می گوزند و زنها در این مورد بخاطر قواعد اجتماعی بیشتر خودداری و مخفی کاری می کنند و البته گاهی هم گردن بچه ها می اندازند و اگر گردن بچه ها را بو کنید میفهمید که هی بقیه میچسند و می اندزند گردن آنها.

مگر بقیه گوششون رو چسبوندن در دستشویی . برو تو اتاقت چیزی نشده . جای من نیستی که تو یه محیط که تنها خانمشون منم با اقتدار میرم دستشویی تازه دم دستشویی هم گیرم میارن میگن خسته نباشی خانم ... .

آیا نگه داشتن بادمعده ضرر دارد؟

در این مورد نظرات متفاوت است. قدیمی ها معتقد بودند که ضرر دارد. کلادیوس، امپراطور روم، به خاطر حفظ سلامت عمومی، گوزیدن در جشنهای دربار را آزاد کرده بود. اما دکترهای امروزی می گویند که خودداری ضرری ندارد. فقط فشار گاز ممکن است باعث دل درد شود. بعضی دکترها هم اعتقاد دارند که خودداری مداوم در دراز مدت باعث گشادی و ورم مزمن دیواره روده می شود.

تا چه مدت می شود بادمعده نداشت؟

گوز به محض اینکه فرصت پیدا کند و ماهیچه تان را شل کنید فرار می کند. حتی اگر تمام روز هم خودتان را کنترل کنید، بعد از خواب رها می شود. باور ندارید یک شب در پروازهای بین قاره ای در هواپیما نخوابید و به دقت گوش کنید ببینید چه می شنوید.

در این مورد نظرات متفاوت است. قدیمی ها معتقد بودند که ضرر دارد. کلادیوس، امپراطور روم، به خاطر حفظ سلامت عمومی، گوزیدن در جشنهای دربار را آزاد کرده بود. اما دکترهای امروزی می گویند که خودداری ضرری ندارد. فقط فشار گاز ممکن است باعث دل درد شود. بعضی دکترها هم اعتقاد دارند که خودداری مداوم در دراز مدت باعث گشادی و ورم مزمن دیواره روده می شود

همه جوره هستتتت

من یه بار رفتم دستشویی،۱و ۲ و ۳

نگو آب منبع تموم شده،محل کارمون صنعتی و محیط کاملا مردونه،یه دستم به در دستشویی بود کسی شاهکارمو نبینه،یه دستم آفتابه که از شیر آب بیرون قطره قطره آب جمع کنم،از این ورم هی بدو میرفتم انبار آب معدنی بگیرم🤦🏻‍♀️

نصف گوشت تنم ریخت تا جمع و جورش کردم🤣

آبرومم که رفت و تمام

الان دیگه برای یه صدا خیلی ریلکسم و راحت🤣