2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یادم افتاد دانشگاه رفتم دستشویی گلاب به روتون ۱ـ۲ـ۳ باهم داشتم بعد آمدم بیرون پسرا دقیقا جلوی دستشویی وایساده بودن تا اومدم بیرون دست به دماغ پراکنده شدن من با اعتماد بنفس محلشون نداشتم مگه آدم می‌ره دستشویی چیکار کنه😂😂😂😂😂😂😂

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 

بزارید واقع بین باشیم، هیچ احساسی بهتر از وقتی که بادمعده خود را پس از یک مدت طولانی در میکنید نیست.
حتی اگر مجبور باشید باد شکم تان را نگه دارید و یا به هر دلیل نتوانید کار خود را انجام دهید، قطعا احساس بدی پیدا کرده و حتی درد خواهید کشید اما به محض اینکه بگوزید همه چیز عوض میشود و حسابی حال تان خوب میشود.

بوی حاصل ازبادمعده بیشتر به خاطر ترکیبات گوگردی مثل سولفید هیدروژن است. غذاهایی چون کلم، تخم مرغ و گ ...

تا همینجاش حالمون بهم خورد 😂 انتهاش لابد تصویریه 🤦

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

صدای حاصل ارتعاشات دهانه مقعد هنگام خروج گاز است. نوع و شدت صدا بستگی به شتاب گاز و تنگی ماهیچه اسفنکتر مقعد دارد.

بادمعده بیشتر حاصل بلعیدن هواست و حجیم است. برای همین هم صدای بیشتری دارد در حالیکه چس حاصل فعالیتهای باکتریهای روده است که گازهای گوگردی تولید می کنند و در اثر این واکنشها حرارت هم ایجاد می شود ولی این گازها کم حجم ترهستند و به همین دلیل کم صداترند.

مگه سرویس یکی بود دانشگاتون محالع 🙄🙄😐

نه ولی بغل دست هم بود هر کدوم هم فقط یدونه این بیشعورا وایساده بودن جلو دستشویی زنونه

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺