2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین مردی چیه

69 بازدید | 14 پست

من هر وقت از سختی های مالی و شرایط مالیش شکایت کردم ک خسته شدم اذیت شدم تو همه این سالها گفت چشمای گشادتو باز میکردی وقت انتخاب کردن.

حالا برادرش داره ازدواج میکنه ک پسره هیچی نداره عملا

این روزی چند بار میگه اون دختره چ گناهی داره ک داره میشه زن برادر من .باید زمین فلان جا رو بفروشم ی کاری راه بندازم برای برادرم.

جالبه ک همین زمینا و ملک هارو برای خرید خونه مشترک نمیفروخت معتقد بود پس اندازشن.

توقع داشت من نصف هزینه خونه رو بدم پس اندازشو حفظ کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرغ همسایه غازه ...البته کلا از مردا به خودشون زیاد ایراد بگیری ناراحت میشن حس میکنن مثلا بخاطر پول میخوایشون ولی اینکه از الان برا دختر غریبه ی مردم بیشتز از زن خودش دل بسوزونه حرکت مسخره ایه و باهاش برخورد کن

بچه داری؟چند وقته ازد کردیدتو چه چیزایی کم میذاره برات

بچه ک ندارم.هنوز خونه رو نگرفته عقدیم همین زمینارو حاضر نیست بفروشه خونه بخره میخاد خونه رو ی جوری از پس انداز من و کمک من بخره

بچه ک ندارم.هنوز خونه رو نگرفته عقدیم همین زمینارو حاضر نیست بفروشه خونه بخره میخاد خونه رو ی جوری ا ...

خب ده هیچ از من جلویی، همین الان با مشاور و این چیزا جلوش رو بگیر، وگرنه روز به روز، بدتر از دیروز

خب ده هیچ از من جلویی، همین الان با مشاور و این چیزا جلوش رو بگیر، وگرنه روز به روز، بدتر از دیروز

فکر نکنم مشاور چیزی حریفش بشه تو خونشون هعی تو گوشش میخونن برامون فلان کن تو مهربونی الی بلی

فکر نکنم مشاور چیزی حریفش بشه تو خونشون هعی تو گوشش میخونن برامون فلان کن تو مهربونی الی بلی

تو هم برو تو نقش زن بودن و از الان نذار روی تو مثل یه مرد رو داشته هات حساب کنه حداقل همین اوایل اگر شاغلی به زنانگی و ادا اطوار برس که نتونه رو پولت حساب کنه. بخدا که اگر تو تله شون بیفتی تا آخر عمر باید بیگاری کنی اون خرج بقیه.از در طنازی و لوس بازی وارد شو مثل خودشون