2777
2789

بزرگ بشه دلت برا الانش تنگ میشه

بچه منم نوزادی خوبی نداشت ولی الان عکساشو میبینم میگم خدایا چرا خودم بهش غذا ندادم لذت نبردم همون ی وقتایی که میدادمش مامانم بهش غذا بده

یا چرا گذاشتمش پیش مامانم تا خودم استراحت کنم 

چرا لذت نبردم ازش 

الان شدیدا دلم نوزاد میخواد

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا نوزادی سخته.ولی قشنگیم داره هااا مثلا بوی بچه.من الان عکسای نوزادی دخترمو میبینم میگم چرا بیشتر وقت نگذروندم چرا بیشتر قدر اون لحظه ها رو ندونستم.

هر چند که انقد خسته و بیحال میشدم که وقتی برا کاری نمیموند

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

حق داری حق داری حق داری.  تحمل کن. دوستش خواهی داشت.  یکم  برو  دلنوشته های عاشقانه مادرا  برای نوزاداشونو بخون . باعث میشه نوزادتو دوست داشته  باشی... من خودم حس مادریم با خوندن  اینجور  دلنوشته ها  بیدار شد.  وگرنه واقعا دوسش نداشتم .  🤣.... سختیهای بچه داری  تا همیشه هست   قوی باش.  واقعیت رو بپذیر. بعدنا دلت برای نوزادیش  واقعا تنگ میشه

الهی بگردم

تو خسته ایی، دست تنهایی، و شاید از سمت شوهرت حمایت مالی و عاطفی نمیشی، همین💔

هیچوقتم دلتنگ اینروزا نمیشی، من که خیلی خوشحالم  دخترم بزرگ شده،نوزادیش فاجعه بود

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
به سه ماه ک رسید میخوابه شبا کمتر بیدارمیشه همین ک به شش ماه رسید میگیدوایدداره بزرگ میشه کاش همینقد ...

سه ماه کجا بود 

بچه من الان یکسالونیمه هنوز شبا پنجاه بار بلند میشه شیر میخوره 

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

صبوری کن،  فقط چاره ش همینه !

ما هم گذروندیم،قشنگ سرویس شدم دو تا دارم دوتاشونم تا ۴،۵ ماهگی درگیر کولیک و رفلاکس و شب بیداری و گریه های شدید بودن ، داغون شدم ، ولی خب همه ش به این فکر کن که این یه دوره ست و تموم میشه بالخره،  اون طفل معصوم خودشم اذیته

آنقدر اذیت شدم کلا سر بارداری و زایمان و بچه داری ، شوهرم یکساله گیر سپیچ داده سومی رو بیاریم ، هیچ جوره زیر بار نمیرم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
صبوری کن، فقط چاره ش همینه !ما هم گذروندیم،قشنگ سرویس شدم دو تا دارم دوتاشونم تا ۴،۵ ماهگی درگیر کو ...

من بمیرم اسمدومی و نمیارم یعنی بین بچه دوم و مرگ قطعا مرگ و انتخاب میکنم اعصابم نمیکشه دیگه 

من بمیرم اسمدومی و نمیارم یعنی بین بچه دوم و مرگ قطعا مرگ و انتخاب میکنم اعصابم نمیکشه دیگه

منم بخاطر اولی آوردم ، احساس تنهایی می‌کرد و مدام ازم میخواست ک براش بیارم

با همه سختی ها اصلا پشیمون نیستم و خداروشاکرم بابت وجودشون و در حقشون کوتاهی نمیکنم ، چون با انتخاب خودم آوردم پای سختیاشم وایسادم

ولی خب برام محرز شده که دیگه کشش ندارم ، چرا یه طفل معصوم بیارم تو این دنیا و براش وقت نذارم یا کوتاهی کنم در حق همه شون  ؟

شمام میبینی واقعا کشش نداری دیگه نیار ، هم خودت اذیت میشی هم اون طفلک

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
بزرگ بشه دلت برا الانش تنگ میشهبچه منم نوزادی خوبی نداشت ولی الان عکساشو میبینم میگم خدایا چرا خودم ...

خط ب خط کامنتت،حرف دل منه

خییلی بش فکر میکنم،اما شرایط خودم خیلی بد بود،سزارین اورژانسی بودم و کلی مشکلات داشتم

اما بازم حسرت میخورم ک ای کاش یجوری زمان برمیگشت عقب و با فکر و احساس الانم نوزادمو بش میرسیدم

خط ب خط کامنتت،حرف دل منهخییلی بش فکر میکنم،اما شرایط خودم خیلی بد بود،سزارین اورژانسی بودم و کلی مش ...

دقیقا منم عین تو

زایمان زودرس کردم سزارین اورژانسی شدم 

از ی طرفم شوهرم و خانوادم اختلاف داشتن همه چی سر من می‌شکست

بعدش آلرژی و افسردگی پس از زایمان و بدبختی و.....

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خط ب خط کامنتت،حرف دل منهخییلی بش فکر میکنم،اما شرایط خودم خیلی بد بود،سزارین اورژانسی بودم و کلی مش ...

ببین اگه تو هزار بار دیگه ام به عقب برگردی با همون روش قبلت پیس میری چون الان آرومی احساست اعصابت اوکی شده استراحت کردی ریکاوری شدی اصلا این فکر و نکن برگردی عقب با روش آروم تر و بهتری پیش میری آدم باید تو اون موقعیت قرار بگیره من اصلا چهار ماهه که یه شب تا صبح در آرامش نخوابیدم روز نخوابیدم شب نخدابیدم بی خوابی مغز و داغون میکنه فقط چشمام و میبینمدم نفس عمییییق میکشم و از خدا طلب صبر میکنم 

بزرگ بشه دلت برا الانش تنگ میشهبچه منم نوزادی خوبی نداشت ولی الان عکساشو میبینم میگم خدایا چرا خودم ...

اشکال نداره دلتنگی بکشم خیلی خیلی بهتر از حال الان منه😭😭😭باز تو مادرت بود چند ساعت بدی بهش من کسی و ندارم فقط خودمو شوهرم خدایی شوهرم خیلی کمک میکنه ولی مثل الان که میره ماموریت هفته ای یه بار میره سه روز نیست واقعا وحشتناک میشه اوضاع هر چند اگرم باشه خوابوندن شبش با منه تا صبحم واسه شیر سه چهار بار بیدار میشه😭خدا کمکم کنه دو سال اول و بگذرونم فقط😔