2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 56 پست
من عاشق پسرمم. رابطمون عالیه. ولی خب اونو با میل و علاقه به دنیا آوردم حتی با عشق شب تا صبح بچه داری ...

آها خب خدا رو شکر... خب عزیزم مشکلاتتو به شوهرت گفتی؟ با این وجود چرا تمایل به دومی داره؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه یه سال هم کمتره خوب شدم. هنوزم خوب خوب نیستم دارو میخورم. 90 درصد علاقمو به زندگی مشترک از دست ...

اگه شوهرت اهل مشاوره واین ویراست باهم برین یا تو قانع میشی یا شوهرت میدوای ولس چی گفتم نیار  فقط برای اینکه یه بچه اولین چیزی که میخواد یک مادربا محبت 

اخه حداقل مثلاً شغلش جوری بود که نصف روز خونه بود باز شرایط فرق داشت. معمولاً خونه نیست. من نمیخوام ...

عزیزم همینا رو بهش بگو حق با شماست 

بگو اگر بچه به امید این میاری من بزرگ کنم من نمیتونم بچه میخوای خودت بزرگ کن پرستار بگیر براش 

منم اگر خودم بود یکی هم نمیوردم 

اگه شوهرت اهل مشاوره واین ویراست باهم برین یا تو قانع میشی یا شوهرت میدوای ولس چی گفتم نیار فقط برا ...

دقیقا باهات موافقم. بچه به یه مادر با محبت احتیاج داره. من تو فامیل معروفم به اینکه رابطه ام با پسرم خوبه و اصلا دعواش نمیکنم و این چیزها. حالا میگه دومی هم بیاد تو همینقدر مادر خوبی هستی و الان فکر می‌کنی دوسش نداری. در حالی که من پسرمو از اول میخواستم و حتی قبل بارداری براش اسم انتخاب کردم انقد میخواستمش. حالا نمیتونم برا بچه ای که احساس نفرت از به وجود آوردنش دارم مادری کنم

اگه وضعتون خوبه 

اگه اخلاق شوهرت خوبه

اگه شوهرت معتاد نیست

اگه خیانتکارنیست

بیار 

اگه اینا فقط یکیش هم بود نیار چون مدیون اون بچه هستی تا اهخر عمر

من پشیمونم چرا بچه هامو اوردم باعث بدبختی هاشون شدم

اگه وضعتون خوبه اگه اخلاق شوهرت خوبهاگه شوهرت معتاد نیستاگه خیانتکارنیستبیار اگه اینا فقط یکیش هم بو ...

شوهرم خوبه ولی من واقعا دوست ندارم یه بچه دیگه داشته باشم. پس خودم چی

دقیقا باهات موافقم. بچه به یه مادر با محبت احتیاج داره. من تو فامیل معروفم به اینکه رابطه ام با پسرم ...

منم پسر دومم الان ده روزشه. وقتی تو شکمم بود هییچ حسی بهش نداشتم. چون بارداری بدی هم داشتم، شاید بشه گفت زیادم نمیخواستمش. همش احساس میکردم میاد و جای پسر اولمو میگیره... ولی الان عاشقشم و جونم براش در میره. از عشقم به اولی هم کم.نشده. دوتاییشونو با تمام وجود میخوام و چقدر پشیمونم که تو بارداری غر میزدم و ناشکری میکردم

فقط خواستم بگم ما از آینده و حسی که میاد بی خبریم. ان شاءالله شما هم کاری که دریته و باهاش آرامش میگیری انجام بدی عزیزم. اگه میشه، یک مشاوره برین. به قول یکی از عزیزان، یا شما قانع میشید یا شوهرتون

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
شوهرم خوبه ولی من واقعا دوست ندارم یه بچه دیگه داشته باشم. پس خودم چی

نمیدونم عزیزم‌

چی بگم 

چندسال دیگه نگی کاش اورده بودم چون میگی شرایطشو داشتی بله درست مسیولیت بچه واقعا سخته ادم تا اخر عمر باید حواسش بهشون باشه 

من سه تا بچه دارم خیلی جاها شرمندشون شدم خودم میرفتم سرکار بچه هام توی ناز ونعمت بودن سه ساله شوهرم افتاده توی دام اعتیاد موندم چکارکنم واقعا موندم یه عالمه قرض و بدهی بار اورده نمیذاره من برم سرکار

منم پسر دومم الان ده روزشه. وقتی تو شکمم بود هییچ حسی بهش نداشتم. چون بارداری بدی هم داشتم، شاید بشه ...

خدا حفظ کنه هردو رو براتون. شوهرم نمیاد مشاوره خودشو از همه عاقل تر میدونه