2777
2789
عنوان

بنظرتون ادامه بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست
جواب خوبی دادی👌

من کارم شده رد کردن😐😂ینفر هم که از نظرم خوب میاد خودم میرم امتحان میکنم دلیل پیدا کنم. البته بگم که از نظرم پسرایی که با اکانت فیک پیام بدی و پا ندن خیلی نادر و اندکن. نمیدونم من اینجوری فکر میکنم 

من کارم شده رد کردن😐😂ینفر هم که از نظرم خوب میاد خودم میرم امتحان میکنم دلیل پیدا کنم. البته بگم ک ...

کسی که خوب باشه انلاین نمیشه تو مجازی مگه اینکه کار واجب داشته باشه یا یه ساعت وقت بیکاری داشته باشه کسی که ۲۴ ساعته انلاینه مشکل داره از نظر من

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که خوب باشه انلاین نمیشه تو مجازی مگه اینکه کار واجب داشته باشه یا یه ساعت وقت بیکاری داشته باشه ...

نه بیست چهار ساعته هم نیست. نهایت همون یه ساعت. نه با خودم نه با پیج فیکم خیلی چت نمیکنه. نیم ساعت در روز فوقش. دانشجو پزشکی سال دومه ولی به پیج فیکم گفت فارغ‌التحصیل شده. فکر کنم چون منم گفتم سال سومم خواست کم نیاره. خودش کنکور مجدده

نه بیست چهار ساعته هم نیست. نهایت همون یه ساعت. نه با خودم نه با پیج فیکم خیلی چت نمیکنه. نیم ساعت د ...

خب با پیج اصلیت باهاش خداحافظی کن نمادین

بعد با پیج فیک پیگیرش باش  ببین تا کجا میره😁🤭

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

خب با پیج اصلیت باهاش خداحافظی کن نمادین بعد با پیج فیک پیگیرش باش ببین تا کجا میره😁🤭

من گفتم یه شهر دیگم که سه ساعت فاصله داره. گفت که میاد ببینتم. گفتم این هفته میای؟ گفت عروسی داریم. هفته بعد میام . حالا نمیدونم وعده الکی داد یا چی.