golaramm مدیر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1679 عنوان شوهرم رفته سرکار اما همش انلاینه | مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 35 پست رفته سرکار ساعت 7 اما همش آنلاین تد واتساپ 7 صبح یعنی با کی اینقد چت میکنه یعنی براهمینم هست ک سمت من نمیاد برا رابطه؟ امروز | 08:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golaramm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1679 یا خدا .... چه قدر اعتماد موج میزنه توی این زندگی 😐اول که گاهی مثلا نگاه نمیکنی به گوشیت ولی چون بر ... بعید میدونم کارمنده پیمانکارها معمولا دیدم بهش زنگ میزنن
golaramm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1679 اون چه کاریه که اینقدر بیکاره همش داره چت میکنه کارمند
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 335 یبار چند روز پیش گفتمش گفت ب توچه برا اینم باید حساب پس بدم وای دختراینجوری باهات صحبت میکنهقبلش دعوانکرده بودین؟؟؟
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31320 منم دیشب تا صبح نتم روشن بود حواسم نبود خاموش کنم همینجور خوابیدم شاید دستش خورده روشن شده صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
golaramm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1679 وای دختراینجوری باهات صحبت میکنهقبلش دعوانکرده بودین؟؟؟ بخاطر رابطه ک دعوامون شده اما اونموقع نه دعوامون نشده بود
golaramm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1679 منم دیشب تا صبح نتم روشن بود حواسم نبود خاموش کنم همینجور خوابیدم شاید دستش خورده روشن شده نت روشن باشه ک واتساپ آنلاین نمیزنه واتساپ فقط وقتی داخلش باشی میزنه انلاین
دریا2343 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 23761 شوهرم تو واتس اپ گروه دارن با همکارهای قدیم.یک گروه دیگه با همکارهای الان.همیشه هم آنلاین.
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14297 بعدشم من پیامش دادم آنلاین جواب نمیده شاید نتش باز مونده خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31320 نت روشن باشه ک واتساپ آنلاین نمیزنه واتساپ فقط وقتی داخلش باشی میزنه انلاین همراه من نصب کن شاید بتونی وارد واتس اپ بشی صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 335 بخاطر رابطه ک دعوامون شده اما اونموقع نه دعوامون نشده بود پس مطمئن باش با کسی دیگه هستجواب تو رو نمیده چون باکسی دیگه مشغولهپیام تو براش اهمیتی نداره
عشق_تماشایی_من عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 431 نمیفهمه اگرتابلو نباشیبرو واتساپ بزن اضافه کردن حساب کاربریشماره خطشو بده اون پیامکی ک میاد و کد و ب ... خوب بایک خط مگه میشه دوتا واتساپ؟
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 335 همراه من نصب کن شاید بتونی وارد واتس اپ بشی باهمراه من میشه شماره هایی که زنگ زده دربیاری
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31320 باهمراه من میشه شماره هایی که زنگ زده دربیاری یکی اینجا میگفت میشه من خودم بلد نیستم زیاد بپرس اگه کسی بلده حتما بهت بگه عزیز جان صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری