2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره تازه بعدلیسانس دارم ازابتدایی برای پسرم شروع میکنم

بله عزیزم . منم تا ششم خوندم سیکل نظام جدیدو گرفتم . بزرگه امسال هفتمه دیگه سپردمش دست خدا 😁

برای دور دوم الان کلاس سومم منم . 

ولی جدا از شوخی از همین سوم چهارم پتانسیل دارن که یاد بگیرن مستقل درس بخونن .کمکش کن یاد بگیره واسه درسش برنامه ریزی کنه . تا ششم دیگه روال میاد دستش مستقل میخونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله عزیزم . منم تا ششم خوندم سیکل نظام جدیدو گرفتم . بزرگه امسال هفتمه دیگه سپردمش دست خدا 😁برای دو ...

میدونی عزیزم ،ازاول خودم اشتباه کردم برای هرکاری بیش ازحدباهاش همراهی کردم الان ،توقع داره توتمام کارهامثلا همین نمونه اش درس من حتما باید باهاش کارکنم وکنارش باشم .ولی گاهی خودمم نگرانم میگم مثلا به تنهایی شاید یادنگیره یااشتباه بنویسه 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
میدونی عزیزم ،ازاول خودم اشتباه کردم برای هرکاری بیش ازحدباهاش همراهی کردم الان ،توقع داره توتمام کا ...

اره خوب متوجهم  منم همراهی کردم . اصلا بچه کلاس اول رو مگه میشه همراهی نکرد؟ منظورم اینه که از الان تمرینش بده . مثلا بگو خودت بخون من ازت بپرسم بعد ازش جدا شو مثلا برو کاری کن اینا تا بخونه . من هنوزم مثلا دخترم که گفتم هفتمه توی پروسه خوندنش هیچ کاری ندارم ولی اخر هفته چکش میکنم . یا مثلا امتحانی میاره خونه غلط داره میگم ببین مثلا این رو اینجوری خوندی اونجوری خوندی که اشتباه پیدا شده تا دستش بیاد واسه بار بعد . منظورم این بود که راه حل یادش بده واسه درس خوندن . به قول اون جمله معروف ماهی نده دستش ماهی گیری یادش بده کم کم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره خوب متوجهم منم همراهی کردم . اصلا بچه کلاس اول رو مگه میشه همراهی نکرد؟ منظورم اینه که از الان ...

چقدر دقیق ودرست،بله حتما 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،