2777
2789
ما امید شدم اصلا چرا ی سریا میگن منفی وایسید از خودش تنها عکس بزارم

نه عزیزم وقتی هاله دیدی دیگه مثبته حتی اگه بعد پنج دقیقه افتاد بازم شک کن وقتی توی اقدامی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همون لحظه اول مثبت شد مثل همین اما هاله صورتی داشت بعد موندن زرشکی شد من دوسال دارم بیبی میزنم

اگر cو tدوتاش پررنگ بشه مثبته جز اون همش منفیه

اما امیدوارم اسی اگر دوست داره باردارباشه

چه ربطی دارههورمونا ضعیف میشن مثلا😂😂من تو یک روز چهار بار زدم هرچهارتا مثبت و پررنگ

نه ربطش تو اینه که هر ۴۸ ساعت hcg افزایش پیدا میکنه 

والا شما در یک رو ۴۰ بارم بذاری نتیجه یکسانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

سلام اگر دارو میخوری و در اقدامی قبل موعود پریودی هاله ممکنه کاذب باشه چند بار برای من پیش اومده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگر cو tدوتاش پررنگ بشه مثبته جز اون همش منفیهاما امیدوارم اسی اگر دوست داره باردارباشه

این در صورتیه که از موعد گذشته باشه و لقاح به موقع انجام شده باشه اگه شما پنج روز قبل موعد مثلا بیبی چک بزنید خیلی طبیعیه که هاله ببینید خیلی ها بخاطر لقاح دیر حتی تا یک هفته بعد تاخیر هم هاله میبینن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر دایی من یه هفته مونده بی بی چک زده مثبت وبعد همون شب رفته ازمایش داده بتاش بوده۳۶ سرگیجه ودل در ...

چرا چی شد؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا بعضیا میگن منفی 😭خب مگه بیبی هرچی بمونه پررنگ تر نمیشه بالایی مال دیروز و یک روز مونده طبیعی نی ...

نه آخه اگه منفی هم‌ باشه بمونه ۲تا خط میندازه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕