2777
2789
عنوان

یکی از کاربر ها بدجور حرصمو دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 69 پست

اینکه خوبه یبار یه کاربری ۳۰ ثانیه یبار تاپیک میزد شوهرم میخواد مار پدرشو ببره شهرشون یه دعا بگید منصرف شه هر بارم یه عنوان دیگه عصبی شدم گفتم حسود خب پاشو برو تو هم شوهرتم برگشتنی تتها نباشه انقد خودخوری نابودت میکنه 

چشمت روز بد نبینه قورتم داد قوووووورت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوخی کردم عزیزم چهره و فیس کاملا سلیقه‌ایه😚اما از نظر ژنتیک چشم مشکی وجود نداره چشم شما قهوه‌ای تیر ...

خیلی تیرس🥲💔

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

وای چقدر بدخیلی جوون بودش که ... چقدر دنیا بیرحمه

آره خیلی جوون بود🥲🥲 دخترش💔

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

و پسری بود که عکس دختر فامیلو میذاشت .آخرم وجدان درد گرفت و حلالیت طلبید 😅صاحب عکس ممکنه خوشگل باشه ...

دقیقا.

کلا من اینجا به هیچکی اعتماد ندارم فقط وارد بحث ها میشم مشغول بشم.

همه یک طرف داستان خودشون بیان میکنن 

یکی میگف شوهرم فلانه خیلی بده

من تو پیوی باهاس ارتباط گرفتم دیدم مشکل واقعا خود خانومس دو روز با من حرف زد کلی تهمت و قضاوتم کرد🤣😂

دقیقا.کلا من اینجا به هیچکی اعتماد ندارم فقط وارد بحث ها میشم مشغول بشم.همه یک طرف داستان خودشون بیا ...

دقیقا .کی‌ میگه مشکل از منه؟!!! برای همین میگن یه طرفه به قاضی نرید 😅

منم فقط محض سرگرمی میخونم .یعنی نه غبطه میخورم ،نه غصه و چیزی 

ببین این دختره به نظر قشنگه؟؟به نظرم نیس

معمولیه اگه وزنشو کمتر کنه عالی میشه

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
آره خیلی جوون بود🥲🥲 دخترش💔

آره 

حالا دخترش هیچی فوت کرده اون

بیچاره همسرش 💔

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
آره حالا دخترش هیچی فوت کرده اونبیچاره همسرش 💔

همسرش همزمان دخترش و شوهرشو از دست داد💔🥲 چ حالی داره