2777
2789
عنوان

دوستم یچیزی راجب شوهرش گفت پشمام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 7533 بازدید | 202 پست
اره منم نمیگم پوشش باید زوری باشه یا حتما چادر باشه ولی اونایی که عمدا دوست دارن زنشون لباس بدن نما ...

دقیقا

منم حالم بد میشه وقتی همسرم حجابش کم باشه ،میگم با من هستی سعی کن رعایت کنی بدون من هر کاری دوست داری بکن

البته خدا رو شکر شعورش خیلی خوبه ولی متاسفانه افکارش عکس هیچست تو این مسایل 

میگه دوست دارم با تو کم حجاب بگردم😐

🧔اقا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم حتما شوهرایی که همسرشون رو زندانی کردن باغیرتن یه فکت بهت میدم که خیلیم درسته اکثر مردای که گیر ...

دقیقاااااااااااامن شوهرم ازادم گذاشته کلا ولی خودششش اصلا با دخترا و زنا نه شوخی میکنه و ن حرف و ....

کاملا درسته👌ولی فکر کنم اشتباه برداشت شدالبته منظور من از ازادی ،ازادی و استقلال فکری خود طرف هستا! ...

آهان اگه بحث شما اونه که یه مسئله دیگه هست که هرکس باید آزاد باشه تو پوشش ولی موضوع تاپیک این بود که همسرش عمدا مجبورش می‌کنه که اینم خودش سلب آزادی هست حتما اون خانوم دوست نداره و براش شده مسئله که گفته به دیگران 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
دقیقامنم حالم بد میشه وقتی همسرم حجابش کم باشه ،میگم با من هستی سعی کن رعایت کنی بدون من هر کاری دوس ...

خب شاید چون کنار شما احساس امنیت می‌کنه 

و اونجوری که دوست داره میگرده ولی تنها که هست بیشتر رعایت می‌کنه . 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
غیرت به معنی اینه که بزاری زنت تو آرامش باشه غیرت رو برای شما بد معنی کردن

وقتی خودت میفهمی که فلان پوشش باعث تحریک بقیه مردهاست، اما به زنت هیچی نمیگی، دقیقا داری آرامشو ازش میگیری. چون اجازه دادی هر بی سر و پایی لذت ببره و آدم دیوونه و مریض هم که زیاده بخواد بعدا مشکل براش ایجاد کنه...

متاسفانه حرف حق تلخه...

نه عزیزم این واقعا فتیش هست 

یعنی مرد لذت میبره از این کار 

فرق داره با آدمایی که فقط چون متفاوت با شما زندگی میکنن بهشون میگید فتیش دارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب شاید چون کنار شما احساس امنیت می‌کنه و اونجوری که دوست داره میگرده ولی تنها که هست بیشتر رعایت می ...

دقیقا همینو میگه

ولی من نمیتونم ببینم که مثلا تو خیابون داریم راه میریم طرف نگاه همسرم کنه حالم بد میشه 

البته خدا رو شکر تونستم فعلا قانعش کنم 

گفتم من سختمه اگه برات مهم نیست که اذیت بشم اشکالی نداره 

محض همین بیخیال شد

🧔اقا هستم

نوعی از تکبر و غرور است که خیلی از مردها دارن، حالا بعضی ها بروز میدن و بعضی ها هم در ذهن و رفتارشون مشاهده می شه، اصلا یکی از روش های لذت مردها همینه که تو ذهنش به بقیه نشون بده من چی دارم و...  و نوعا از این ذهنیت لذت می برند

غیرتها به تاراج رفته...... ادامه ی حرفم سرصبحی میریزین روسرم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅