2777
2789

مادرم بهش گفتن دوتا رگ قلبش نازک شده خیلی نگران بحدی که قلب خودمم درد گرفته خوب میشه کسی چیزی میدونه برام بگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید تا دقیقاً با آزمایش‌هایی مثل آنژیوگرافی مشخص بشه که وضعیت چطوره. این مشکلات معمولاً اگر زود تشخیص داده بشن، قابل درمان یا کنترل هستن.

چند نکته‌ای که ممکنه کمک کنه:

سبک زندگی سالم: رژیم غذایی مناسب (کاهش چربی و نمک)، ورزش سبک (بعد از تأیید پزشک)، ترک سیگار اگر مصرف می‌کنه.

پیگیری دقیق درمان: مصرف داروها به موقع و چکاپ منظم.

حمایت احساسی از مادرت: چون خودش ممکنه نگران باشه، آرامشت خیلی بهش کمک می‌کنه.

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
چی شد توروخدا خوب شدن

بله ماشالا الان که بیشتر از شش ساله انجام دادن مشکلی نیست حتی دکترش میگفت رگهای جدید بدنت تولید کرده ببین چقدر خدا بزرگه ولی اضافه وزن داشت و داره

بهتره به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید تا دقیقاً با آزمایش‌هایی مثل آنژیوگرافی مشخص بشه که وضعیت چطوره. ...

خوب میشه دکتر گفته وضعیتش حاد هست اصلا از استرس نمیتونم نفس بکشم گفته دوتا رگش نازک شده باید انژو بشه یعنی با انژو خوب میشه 

بله ماشالا الان که بیشتر از شش ساله انجام دادن مشکلی نیست حتی دکترش میگفت رگهای جدید بدنت تولید کرده ...

خداروشکر وای خدا خیرتون بده چقدر خوشحال شدم.مادرتون چند رگ نازک شده بود با انژو خوب شد؟

نزارین اضافه وزن داشته باشه روغن و مواد قندی رو از خوراکش حذف کنید دکتر های همدان حرف ندارن یه بیمارستان قلب مجهز بنام دکتر فرشچیان داره که عمل انژیو و فنرگذاری میکنه 

نزارین اضافه وزن داشته باشه روغن و مواد قندی رو از خوراکش حذف کنید دکتر های همدان حرف ندارن یه بیمار ...

مادر گفته باید هرچه سریعتر انژو بشه.نوبت دوشنبه گزاشته.شما هم استرس داشتید اون موقع 

خوب میشه دکتر گفته وضعیتش حاد هست اصلا از استرس نمیتونم نفس بکشم گفته دوتا رگش نازک شده باید انژو بش ...

در مورد آنژیوگرافی و درمان‌هاش:

اگر انسداد یا تنگی رگ‌ها شدید نباشه، معمولاً با دارو و تغییر سبک زندگی قابل مدیریت هست.

اگر انسداد شدید باشه، ممکنه پزشک در حین آنژیوگرافی استنت (فنر) بگذاره تا رگ باز بشه. این روش خیلی موفقیت‌آمیزه و به مادرت کمک می‌کنه جریان خون به قلبش بهتر بشه.

حتی اگر وضع حاد باشه، پزشک می‌تونه با جراحی‌هایی مثل بای‌پس این مشکل رو رفع کنه.

الان چی کار می‌تونی کنی؟

1. به پزشک متخصص اعتماد کن. اون‌ها بهترین تصمیم رو می‌گیرن.

2. برای خودت هم وقت بذار؛ وقتی آروم باشی، می‌تونی بیشتر به مادرت کمک کنی. تمرین نفس عمیق و صحبت با کسی که آرامشت بده، خیلی می‌تونه تأثیرگذار باشه.

3. تا وقتی درمان انجام بشه، مادرت باید داروهاش رو به دقت مصرف کنه و فعالیتش رو کم کنه.

خیلی‌ها با چنین مشکلی روبه‌رو می‌شن و با درمان درست زندگی عادی دارن. 

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر