2777
2789
عنوان

به نظرتون این دوتا کیس رو بهم دیگه معرفی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست
اگر شما از خوب بودن جفتشون مطمعن هستید معرفی کنید خیره ان شاالله،ولی به دو طرف همون اول بگید قصدم سر ...

جفتشون واقعا تنها موندن و قصد جفتشونم جدیه . من معرفی کنم میگم یه مدت زیر نظر خانواده ها رفت و آمد کنید بعد اگه به هم دیگه میخوردید ازدواج کنید 

من ومپایر اعظم نیستم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من که اول به اون اقا بگو اگر اکی بود نظر دوستت رو بپرس ؛ اتفاقا جفتشون میشناسی کار خوبیه

آقا به شوهرم گفته کیس مورد اعتماد پیدا نمیکنم . به شوهرم باید بگم بهش بگه و عکسشو نشون بده ببینه نظرش چیه بعدا معرفی میکنم زیر نظر خانواده ها برای آشنایی بیشتر 

من ومپایر اعظم نیستم😄
آقا به شوهرم گفته کیس مورد اعتماد پیدا نمیکنم . به شوهرم باید بگم بهش بگه و عکسشو نشون بده ببینه نظر ...

به دو طرف هم بگو من شناخت کلی ازتون دارم خوب و بد و بقیه چیزا باهم اشنا شین

من یکی از دوستامون اینجوری اشنا شدن ابانم یه بچه ی ناز دارن همیشه همه جا دارن اون دوست مشترکشون رو میگن که باعث خوشبختیشون شده

یادم تورو فراموش..
به دو طرف هم بگو من شناخت کلی ازتون دارم خوب و بد و بقیه چیزا باهم اشنا شینمن یکی از دوستامون اینجور ...

عزیزم خدا حفظشون کنه😍. دقیقا درسته آشنایی کاملو میندازم گردن خودشون

من ومپایر اعظم نیستم😄