2777
2789
عنوان

آزمون زبان PTE

41 بازدید | 7 پست

سلام.

کسی به تازگی آزمون داده؟

دارم میمیرم زیر بار استرس..

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی ..‌خواهرمن و همسرشم دارن شدید میخونن برن ترکیه ازمون بدن قشنگم

امیدوارم دفعه اول نتیجه بگیرن.چه مدته میخونند؟هدفشون چنده؟

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
الهی قبول بشی❤️

امیدوارم😭کل زندگیم بستگی به همین ازمون داره انقدر شرایط مالی بده حتی نمیتونم ازمون و خطا کنم😞

امیدوارم دفعه اول نتیجه بگیرن.چه مدته میخونند؟هدفشون چنده؟

عزیزم یکساله میخونن، ولی هی بینش فاصله م انداختن. خیلیم استرس دارن چون تا ماه دیگه وقتشونه ک ازمونو بدن کلی خرج کردن برای مهاجرت ... ولی نمیدونم هدفشون چنده

عزیزم یکساله میخونن، ولی هی بینش فاصله م انداختن. خیلیم استرس دارن چون تا ماه دیگه وقتشونه ک ازمونو ...

امیدوارم دفعه ی اول نمره هدفشون بگیرند.خیلی پروسه سختیه😭 میخواند برند استرالیا؟