2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندوقت بحث داریم راحت میگ برودادگاه خانوادش گفتن تابچه توزندگبتون نیومده جدابشین بخازرخانوادش ببین چ ...

واقعا سخته 

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
منم اینطوری شدم میخوام برم دکترداعونم

وقتی فکر میکنم خونه بابام چه امکاناتی چه دل خوشی داشتم الان تو چه وضعیتی ام داغون میشم

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :این‌که چنین حسی نسبت به شوهرت داری، واقعاً سخته و انرژی زیادی ازت می‌گیره. ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

نمیدونم چی بگم من هردوطرف خوب نیستن بازتوخوبه خونه بابات خوب بوده

عزیز دلم کافیه بپذیریم اینا هم آدمن و پراز عیب و ایراد و شادی و آرامشم مونو وابسته به رفتار این موجودات ندونیم 

به خدا کافیه خودتو دوس داشته باشی، به اهداف و علائقت اهمیت بدی، شاد باشی، و اونو بچشم عابربانک نگاه کنی، اونوقت مثل کنه میچسبه بهت،،، 

حس قدرت بهش بده،بزار فکر کنه تو اونو یه مرد مقتدر می بینی! 

عزیز دلم کافیه بپذیریم اینا هم آدمن و پراز عیب و ایراد و شادی و آرامشم مونو وابسته به رفتار این موجو ...

اصلا قبول نداره چ جاهایی مقصربوده خیلی خستم خانوادش کنترلش میکنن بهش میگن مدابشین افتاده روزبونش هی تکرارمیکنخ

اصلا قبول نداره چ جاهایی مقصربوده خیلی خستم خانوادش کنترلش میکنن بهش میگن مدابشین افتاده روزبونش هی ...

هیچکدومشون قبدل نمیکنه اشتباه کرده یا مقصره 

اگه دختر ضعف نشون بده، اینا بدتر میکنن...