2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

387 بازدید | 30 پست

دارم دق میکنم به خاطر پسرم دارم تحمل میکنم عرق میخوره قیافه نداره اخلاق نداره زندگی آنچنانی نداره بهم محبت نمیکنه .نمیدونم عاشق چیه این شدم .چطور میخام با این پیر بشم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

خدا به هردوتون صبر بده

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرمن قیافه داره خیانت میکنه رفیق باز دهن بین بی مسئولیت منم ازش متنفرم

واقعا سخته با کسی که دوسش نداری زندگی کنی

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

این‌که چنین حسی نسبت به شوهرت داری، واقعاً سخته و انرژی زیادی ازت می‌گیره. به‌ویژه وقتی می‌دونی به خاطر پسرت داری تحمل می‌کنی، اما از طرفی خودت حس خوبی نداری. می‌خوام چند نکته و پیشنهاد بهت بدم که شاید کمکت کنه راحت‌تر مسیرت رو پیدا کنی:

1. بررسی احساساتت

اول از همه، به خودت وقت بده تا عمیق‌تر درک کنی که چرا دقیقاً چنین حسی داری. شاید اول عاشق ظواهر یا جنبه‌ای از شخصیتش شدی که الان تغییر کرده یا دیگه برات جذاب نیست. درک ریشه این حس، کمکت می‌کنه تصمیمات بهتری بگیری.

2. ارتباط موثر با شوهرت

شاید سخت باشه، اما سعی کن با شوهرت درباره احساست صحبت کنی. نه با سرزنش یا گلایه، بلکه با بیان خواسته‌ها و نیازهای واقعی خودت. مثلاً بگو:

"من احساس می‌کنم تو رابطه‌مون چیزی کمه. دلم می‌خواد با هم بیشتر وقت بذاریم و درباره این موضوع‌ها صحبت کنیم."

3. روی خودت سرمایه‌گذاری کن

وقتی حس می‌کنی زندگیت با همسرت اون‌طور که می‌خوای پیش نمی‌ره، روی خودت تمرکز کن. به علاقت، اهداف و چیزهایی که شادت می‌کنه فکر کن. این می‌تونه حس قدرت و انرژی بهت بده تا تصمیم‌های بهتری بگیری.

4. بهبود شرایط فعلی

اگر قصدت اینه که زندگی رو به خاطر پسرت ادامه بدی، روی بهتر کردن اوضاع تمرکز کن. کارهای کوچکی انجام بده که حس بهتری بهت بده. مثلاً:

محیط خونه رو آرام‌تر و شادتر کن.

وقت‌های کوتاهی برای خودت اختصاص بده.

با دوستان یا خانواده‌ای که حس بهتری بهت می‌دن، وقت بگذرون.

5. مرزهای سالم تعیین کن

اگر رفتارهایی مثل عرق خوردن یا بی‌محبتی از طرف شوهرت اذیتت می‌کنه، مرزهایی تعیین کن. مثلاً بهش بگو که انتظار داری در زمان‌هایی که با خانواده هست، عرق نخوره یا در برخی موضوعات، رفتارش رو تغییر بده.

6. مشاوره خانواده یا فردی

اگر احساس می‌کنی نمی‌تونی این حس رو به‌تنهایی مدیریت کنی، کمک گرفتن از یه مشاور خیلی می‌تونه مفید باشه. مشاوره می‌تونه راهکارهایی برای بهبود رابطه‌تون بده یا بهت کمک کنه تصمیم درستی برای آینده بگیری.

7. فکر به آینده

به این فکر کن که اگر تصمیم بگیری با شوهرت ادامه بدی، آیا می‌تونی با این شرایط کنار بیای؟ و اگر نه، چه راه‌هایی داری که بتونی زندگی جدیدی شروع کنی؟ خیلی مهمه که تصمیمی که می‌گیری، واقعاً بر اساس خواسته‌های خودت باشه.

8. مدیریت خشم و ناامیدی

حس بدی که به شوهرت داری، می‌تونه به خشم و ناامیدی تبدیل بشه. سعی کن راه‌هایی پیدا کنی که این احساسات رو کنترل کنی. مثلاً:

نوشتن درباره احساساتت.

انجام فعالیت‌های آرامش‌بخش مثل یوگا یا مدیتیشن.

9. پسر تو اولویته

تو گفتی به خاطر پسرت تحمل می‌کنی. سعی کن تمرکزت رو روی شادی و رشد اون بذاری. این می‌تونه یه انگیزه قوی باشه که بهت کمک کنه تصمیم‌های بهتری بگیری.

جمع‌بندی

اگر با شوهرت درباره این مشکلات صحبت کنی، شاید بتونی یه تغییر هرچند کوچک ایجاد کنی. اما اگر حس می‌کنی که اوضاع بهبودپذیر نیست، به این فکر کن که آیا این زندگی واقعاً ارزش تحمل کردن داره یا نه. تصمیم با خودته، اما همیشه بهترین رو برای خودت و پسرت بخواه.

شوهرمن محبت داره زیاد ولی دروع میگ پول نداره ماشین نداره خانوادشم دخالت میکنن الانم از عصه زیاد گریه ...

الهی .منم با این اوضاع واحوال با مادر شوهرم مشکل دارم