2777
2789
عنوان

اونورو جمع کردن 😄 این ور پهن شین 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 195 پست
اسی همینجوری ادامه بده ایشالله میریم برا پر بازدیدا🤣

یییسسسسسس ✌🏻✌🏻✌🏻🤣🤣🤣🤣

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بخدا دیگه آدم نباید بیاد راجب خصوصی ترین چیزاشم تاپیک بزنه که

اره اصلا نباید چیزی بگی به نی نی سایتا نباید اعتماد کنی سریع بیای تایپک بزنی  

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

ادم مست درست نمی تونه راه بره چه برسه بدونه داره چی کار میکنه باید زمانی که مردا مستن ازشون دور بود

یادش بخیر یه رل داشتم خیلی مشروبو عرق میخورد چرتو پرتم زیاد می‌گفت زنم بشی مست میکنم فلان میکنم تصورم کلا ازش بهم ریخت خاک تو سرشون 

ولی ب نظرم اسی داشت مزخرف میگفت

شک نکن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

یادش بخیر یه رل داشتم خیلی مشروبو عرق میخورد چرتو پرتم زیاد می‌گفت زنم بشی مست میکنم فلان میکنم تصور ...

ادم مست عقلش دست خودش نیس 

بابا زر میزنه

ما عروسی بودیم سمته مردونه همه مسته و پارع بودن 

موقع بیرون اومدن پسر خاله شوهرم مجرده اینقدر خورده بود نمیتونست رو پاهاش واسته گفتم شوهرم کو گفت داخله اومد برع صداش کنه نزدیگ بود بخوره زمین دستشو گرفتم گفت ببخشید آبجی شرمنده و این حرفا 

مستی اصلا اینجوری که اینا تعریف میکنن نیست درسته از نظر جسمی تعادل ندارن ولی حالیشونه چه گوهی میخورن

متاهل🩷🍃