2777
2789
داشتم تاپیک برادر شوهر رو میخوندم که نرسیدم ترکید😂😂به نی نی یار بگو تگ نمیشی درست کنهخواستم تگت کن ...

وای منممم😂تگ کن ابی نمیشم ولی میفهمم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

پسره باید ببری پیش اینایی ک پرنده دارن اونا از رو حالت پر و اینا میفهمن. خانوم حسودشو ببین ی عجوزه ا ...

وای خدا چه نازن😍😂خیلی دوست داشتنی ان

بردم گفت چهارماهگی مشخص میشه ولی به احتمال زیاد ماده ست 

اما خیلی پرجنب و جوشه اصلا تو قفس نمیمونه مدام از اینور میپره اونور تو گوگل نوشته ماده ها ارومن نرا تخسن 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا چه نازن😍😂خیلی دوست داشتنی انبردم گفت چهارماهگی مشخص میشه ولی به احتمال زیاد ماده ست اما خی ...

بله دوسداشتنی ان دهن منو سرویس کردن اقا برفک و لیمو خانم هستن ینی صبحا ک میرم سرکار باید جفت شونو بوس کنم ناز کنم تازه عصر ک میان رو شونم موهامو میکشن ک چرا تنهاشون گذاشتم. داداشم کلمه (هو)  رو یاد برفک داده هروقت عصبیه از دستم میگ مامان هووو😑 بیا بچه بزرگ کن

بله دوسداشتنی ان دهن منو سرویس کردن اقا برفک و لیمو خانم هستن ینی صبحا ک میرم سرکار باید جفت شونو بو ...

😆😆😆😆

فقط کثیف کاریاشون رو‌مخه

هرچی باهاش حرف میزنم انگار نه انگار یاد نمیگیره🥲

چرا حتما تمرین کن باهاش الان تو سن یادگیریه کلمات براش تکرار کن اما ن جوری ک خسته بشع از کلمات اسون تر شروع کن وقتی یادگرفت بهش چیزی ک دوسداره رو بده اسمش چیه

چرا حتما تمرین کن باهاش الان تو سن یادگیریه کلمات براش تکرار کن اما ن جوری ک خسته بشع از کلمات اسون ...

اسمشو گذاشتم مانی😂

کلمه سلام رو دارم باهاش تمرین میکنم یعنی سخته براش؟

ن خوبه. اما زمان میبره. تو هرشب تکرار کن و فقط هم خودت باهاش تمرین کن صدای تو بذار تو ذهنش باشه.

اها باشه عزیزم روزی چنددقیقه باید باهاش تمرین کنم ؟