2777
2789

واقعا رو مخن یارو میاد در مورد دعا و طلسم حرف میزنه بابا بس کنید این پلشت بازیارو فکر میکردم فضای اینجا چون زنونه اس خیلی بهتر و آروم تره واقعا یسری تاپیکارو میبینم حالم بد میشه شمام اینطورید؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد اونا که براش پست میزارن رو کجای دلمون بزاریم 

سوال می‌پرسه فلان اتفاق می‌افته خب اگه تلاش کنی چرا که نه ، عالم امکان خاصیتش همینه از تو حرکت از خدا برکت 

بعضیا دوست دارن سرکار گذاشته بشن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بله دیگ نی نی سایت بدرد نمیخوره ولی چه کنیم ی بار که اومدی دیگ نمیتونی بری 😐😂😂😂

وای من تازه اومدم حالم بد شد انقدر چیزای چرتو پرت دیدم استرس میگیره آدم اینجا

تو هر تاپیکی بری یکی از راه حل های پیشنهادیشون دعا نویسه. فقط این عقب مونده بازیا رو بلدن.

آره به خدا آدم میترسه از هرچی آدمه به همه شک میکنی فکر کن تو این قرن هنوز بعضیا عقب مونده ان به این چیزا باور دارن و انجام میدن

وای من تازه اومدم حالم بد شد انقدر چیزای چرتو پرت دیدم استرس میگیره آدم اینجا

ن منکه چند سال خاننده خاموش بودم بعدم الان خیلی وقته عضو شدم دیگ هر جور آدمی هس باید لباس فولادی بپوشی وقتی میای اینجا تا کسی بهت ضربه نزنه 😔😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️