2777
2789

فردا اشپز منم..

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

دمپختک چیه واقعا؟والا مادرشوهر من اینجوری درست میکنه:😬😬🤣🤣🤣کل غذاهای مونده هفته باهم قاطی میکنه� ...

😂😂😂 ی جور غذاست

کته ک بجای زیختن اب باید اب مرغی ک پختی و خوشمزه شده بریزی توش و گوشتاشم بزلری لابلا برنج

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول پیاز داغ میگیریم بعد کلم سر که خلال درشت زدیم تفت میدیم شوید تازه خورده شده با عدس هم میریزیم اب میریزیم روش تا عدس بپزه بعد برنج رو میریزیم داخلش و دمش میکنیم. ما اینجوری درست میکنیم

به نظرم به خیلی غذاها میشه گفت دمپختک

من خودم گوشت میپزم،بعد ابش صاف میکنم برنج باهاش میپزم ابش که کشیده شد گوشت میزارم‌وسط برنج و دم میدم،راسی زیره هم تو برنج میریزم

ولی خب اون پست بالایی هم ک دوستمون گفتن دمپختک میشه

اینا هیچکدوم دمپختک نیست

دمپختک با نوعی باقالی که مخصوص این غذا هست پخته میشه به نام باقالی زرد 

اول پیاز داغ درست می کنی با زردچوبه فراوان بعد باقالی زرد اضافه می کنی و یه تفت کوچولو میدی و یه لیوان آب می ریزی درشو می بندی تا باقالی بپزه 

باقالی که پخت برنج می شوری می ریزی توی قابلمه ی باقالی پخته و پیازداغ و نمک می زنی آب برنج رو هم تنظیم می کنی و به صورت کته دم می کنی در آخر هم نیمرو درست می کنی و میذاری روش و با ترشی می خوری

به قیافش نمیاد ولی خیلی خوشمزس

واااای دلم خواست😋

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اول پیاز داغ میگیریم بعد کلم سر که خلال درشت زدیم تفت میدیم شوید تازه خورده شده با عدس هم میریزیم اب ...

اینجوری؟ کلم نداریم ما دست تنهام فردا کسی نیس بخره. اونو ک با اب مرغ درست میکنن بلد نیستی

به نظرم به خیلی غذاها میشه گفت دمپختکمن خودم گوشت میپزم،بعد ابش صاف میکنم برنج باهاش میپزم ابش که کش ...

زیره بد نمیشه

ادویه چیا میزنی 

اینا هیچکدوم دمپختک نیستدمپختک با نوعی باقالی که مخصوص این غذا هست پخته میشه به نام باقالی زرد اول پ ...

یبار امتحان کنم 😍 شایدم فردا بجا چیزی ک مد نظرمه اینو بپزم

زیره بد نمیشهادویه چیا میزنی

زیره سیاه یا موقع قل خوردن یا دم کشیدن

ادویه های معمولی(زردچوبه،فلفل،نمک)

با مرغم همینجوره مرغ بپز با پیاز ‌ادویه ها بعد ک پخت تبش صاف کن باهاش برنج بپز

اگر مرغ تیکه های درشت میزاری لای برنج(بعد از پختن مرغ ،به پیاز رنده کن با ادویه ها تفت بده و مرغ توش سرخ کن و دست اخر زیرش کم کن زعفرون بریز روش و درش بزار چند دقیقه بعد مرغ بزار وسط برنجی که با اب مرغ پختی اون روغن و زعفرونم بریز روش

اگرم مرغ ریش ریش میکنی که بعد از پخت ریش ریش کن بزن قاطی برنجت

وای راسی من یه چی درست میکنم اسمش نمیدونم

مرغ میزار میپزه با پیاز و ادویه ها بعد سرخش میکنم با پیاز رنده شده و ادویه زعفرون خوشگل میشه

پیاز خلالی سرخ میکنم،سیب زمینی خلالی نازک سرخ میکنم(تفت میدم)هویج خلالی نازک هم همینطور،بعد این سه تارو قاطی میکنم ادویه هام بهش میزنم

برنجم با اب مرغ میزارم میپزه،اون مواد خلالی سرخ شده با تیکه های مرغم میدم لابلاش و میزارم دم بکشه

خیلی خوشمزه و خوش قیافه میشه و مجلسی

زرشک و خلال هم اگه باشه دیگه تکمیله

زیره سیاه یا موقع قل خوردن یا دم کشیدنادویه های معمولی(زردچوبه،فلفل،نمک)با مرغم همینجوره مرغ بپز با ...

چ خوب توضیح دادی 😍

وای راسی من یه چی درست میکنم اسمش نمیدونممرغ میزار میپزه با پیاز و ادویه ها بعد سرخش میکنم با پیاز ر ...

هویچ نداریم بی هویچ میشه؟

زرشک برا تزسنه یا قاطی کنم

وای راسی من یه چی درست میکنم اسمش نمیدونممرغ میزار میپزه با پیاز و ادویه ها بعد سرخش میکنم با پیاز ر ...

مرغو تو این غذا  ریش ریش میکنی یا تیکه ای میزاری لابرنج