2777
2789

پسرم دقیقا فردا میشه 2ماه

از روز اول  که به دنیا اومد 

خواب نداشت 

شبا 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه تا هم شیر نخوره نمیخوابه جونم رو گرفته زندگیم رو مختل کرده هزار جا بردم نصف خونه مادرم شده داروهایی که گرفتیم و جواب نداد 

همه گفتن کولیک هست 

ولی من میگم رفلاکس هست میگن داره ولی چون وزن میگیزه دارو نمیدیم 

من چه غلطی بکنم 

اگه برای رفلاکس دارو بخوره خوابش خوب میشه 

کولیک که همش نیست 

یه ساعت هایی داره 

همه کارها رو کردم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

دخترمنم همین بود روزهامیخوابه؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون شیر نمی خواد فقط دوست داده میک بزنه پستونک بهش بده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

پسر منم همین بود رفلاکس و آلرژی داشت دارو دادم خیلی بهتر شد

تختش هم شیب دار کن 

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

خواهر زاده منم فردا میشه ۴٠ روزش

خونه خودمون میمونه

شب تا صب چن بار از خواب بیدار میشه

وقتی میبندیمش راحت تر میخوابه چون در حالت عادی دست و پاشو ک تو خواب تکون میده باعث میشه از خواب بپره